torstai 2. huhtikuuta 2015

Hell Bunny Camellia Dress

Kun ulkona sataa (taas) lunta, on hyvä aika ostaa kevätvaatteet jo valmiiksi varastoon ja toivoa, että ehkä joskus tulisi oikeasti kevät eikä vain leikisti. Tilasin tässä viime viikolla Tiger Millyltä pitkään kuolaamani Hell Bunnyn Camellia-mekon, joka olisi ollut halvemmalla Rockabillypinupin sivuilla, mutta siellä ei ollut neuletakkeja, joten tilasin sieltä mistä sai. Ostin mekon lisäksi kaksi Hell Bunnyn neuletakkia, kuvissa näkyvän Paloman ja mintunvärisen Hummingbird-neuletakin.

When it's (still) snowing outside, it's a good time to buy clothing for spring and hope that spring will eventually arrive.
Last week I bought Camellia Dress and Paloma and Hummingbird cardies by Hell Bunny from Tiger Milly. My parcel arrived yesterday and while I was trying my clothes on, I felt the urge to take some pictures.

Pidemmittä puheitta: behold le dress!
Mekko on 95% puuvillaa, 3% pellavaa ja 2% elastaania. Joustaa hyvin, mutta materiaali muistuttaa läheltä katsottuna hiukan pöytäliinaa :D Onneksi näyttää päällä tosi kauniilta, tuntuu hyvältä ja hengittävältä. Pelkäsin että kaula-aukko on mauttoman korkealla, mutta sydänleikkaus laskeutuu juuri sopivaan kohtaan. Vyötärö on hiukan korkealla, mutta se ei ole mitään uutta Hell Bunnyn mekoissa. Se on myös vähän väljä, joten vyölle tulee tarvetta, ellen kavennuta sitä.

The dress is 95% cotton, 3% linen and 2% spandex. The material is stretchy but reminds me of table cloths :D
Luckily it sits well, looks pretty and feels good. Waist seam is too high for me and a bit too wide, but that's nothing new nor something a belt can't fix.
Pääsin myös viimein käyttämään uutta huulipunaani. Se riitelee pahasti hiusvärin kanssa, mutta muuten tykkään siitä kovasti. Se näyttäisi paremmalta, jos en tuuliviirinä olisi ryhtymässä ottamaan kuvia, jolloin ehtisin (tai jaksaisin) jopa laittaa tukkaakin.

Minulla oli työhaastattelu viime viikolla, mutta ei kuulemma ole varaa palkata minua (miksi etsiä työntekijöitä, jos ei ole varaa palkata sellaista?) ja toinen on ensi viikolla. Pääsisinpä töihin, minusta tulisi kiva pikku konttorirotta. Olisi varaa ostaa lisää mekkoja, huehuehue. Constance-mekkoa nimittäin sovitin wannabella viikon alkupuolella ja se oli aivan yhtä ihana kuin tämäkin, materiaaliltaan vielä parempi. I want...

I finally managed to use my new lipstick. It doesn't fit well with my haircolor, but it would look better if I actually had the patience to do my hair or at least curl it.

I went into a job interview last week, but they can't afford to hire me which makes me think why bother searching for an employee if you can't afford one. I've got another interview next week after the holidays and I'm hoping to get a job at last. I'd be a nice little office worker and could afford more dresses. ^.^
I tried on the Constance dress which is the same silhoutte as my Camellia dress, but it's white and blue. It's really beautiful as well so I kinda want it.

Seuraavaksi ostolistalla olisi (kerman-)valkoiset korkokengät tai ballerinat, tai molemmat. Ei oikein nämä mustat korkokengät sovi pastellisävyisten vaatteiden kanssa, mutta vasta ostatin äidillä ylläolevat kuvissa näkyvät korkokengät, joita käytin viime viikkoisissa juhlissakin. Minulla on toiset ja kolmannetkin mustat avokkaat, mutta nämä pysyivät poikkeuksellisen hyvin jalassa (koska ovat kokoa pienemmät kuin normaalisti) ja oli puoleen hintaan n. 30€, joten tarttui mukaan. Hyvä saalis, eikö?

Olen ostellut myös jonkin verran kosmetiikkaa, joista merkittävimpänä Joe Blascon huultenrajauskynä, joka sekin oli Sokoksella -50%. Ilahduttaa kovasti löytää alennuksesta aarteita kerrankin, koska normaalisti ostan kaiken aina täyteen hintaan.
Oletteko te löytäneet aarteita viime aikoina? Alesta tai täyteen hintaan?

Next I should buy white or cream colored heels or ballerinas, since black shoes don't really fit with pastel coloured clothing. But... I just recently bought these black heels (or my mum bought them for me) since they were -50% on discount and fit me really well. They're one size smaller than my normal size and I've already worn them for last weeks birthday party and for these pictures.

I also bought some cosmetics out of which Joe Blasco's lipliner is probably the best one. It was on sale as well so I'm really happy to actually find something on sale. I always buy everything with full price, because I'm very picky.
Have you found any treasures lately, on sale or even full priced?

4 kommenttia:

 1. That is such a pretty dress, I really love the pastel colours in it, and it goes so well with your lovely hair colour! You can't beat Hell Bunny they have such classic designs. x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you!
   Hell Bunny SS15 collection is full of lovely classic designs with polkadots, pastels and florals. I'm hoping to get a couple more pieces for this summer. :)

   Poista
 2. Ihana asu, näytät todella kauniilta. ^-^ Itsellä on melko samannäköiset kengät, pitäisi jaksaa käydä vaihdattamassa korkolappu vain, että tulisi käytettyä enemmän. Nykyiset ovat järkyttävän liukkaat. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämäkin ovat hirvittävän liukkaat, pohja on jotain kiiltävää sileää materiaalia, mutta onneksi ei näillä tarvitse missään jäällä luistella. Sisällä täytyy vain toivoa, ettei ole vasta vahatut lattiat :D

   Poista