maanantai 30. maaliskuuta 2015

Sukujuhlat

Viikonloppuna oli sitten kauan odotetut pippalot. Sedän avopuoliso täytti 50v ja koko suku oli yhtä tätiä ja muutamaa serkkua lukuun ottamatta kasassa. Juhlissa oli tuntematontakin väkeä päivänsankarin puolelta, mutta hyvin tultiin kaikki toimeen keskenään, ruoka oli hyvää ja alkoholi ilmaista ruoan kera.
Kakku maistui.
Täysi lasi viiniä oli täysi. Stop-merkkiä ei kuulunut.
Mittää en oo ottana!
Ilmaisten juomien loputtua väki tyhjensi koko ravintolan Calvados-varastot ja jonkin pullon viskiä ja konjakkiakin. Tietäävätpähän varata ensi kerralla enemmän, kun juhlitaan vuorostaan äidin kuusikymppisiä. Väkeä saattaa tosin olla vähemmän kasassa, koska jättivät kutsut viime tinkaan.
Juhlien jälkeen väki jakautui kahtia. Nuoriso paineli Rocksiin jatkoille ja keski-ikäiset Seurahuoneelle. Jorattiin kuulemma molemmissa paikoissa, eikä seuraavana päivänä kukaan ollut erityisen hyvässä hapessa. Tanssittiin Gangnam Stylet ja Macarenat ja soittivat kaikki mitä toivoin, mutta eivät mitään mitä poikaystävä toivoi.

Oli hauskaa olla isohkolla porukalla ulkona ja oli mukavaa nähdä taas pitkästä aikaa Paawoa.
Petra osallistuu Miss Rock -karsintoihin, käykää äänestämässä. Karsinnat loppuu huomenna, mutta eiköhän noilla äänillä mennä finaaliin. Äänestetään voittoon. :)

3 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Katsos kun blogit on täynnä kuvia juhlista, missä ihmiset nököttää jonkin skandinaavisesti sisustetun kodin kalliilla luksussohvalla viinilasit kädessä ja on niin hauskaa, heh heh, otetaanpa nyt tyylikkäitä kuvia blogiin... Nää sun kuvat on ihan jotain muuta, niin ihanan aitoja, että tuollaisissa juhlissa haluaisi olla itsekin mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän sukulaisilla on aina kovat pippalot, koska tullaan kaikki toimeen ja nautitaan sukuloinnista. Mitä enemmän väkeä, sitä hauskempaa. Muutenkin käydään usein kyläilemässä (tiettyjen) sukulaisten luona joukolla.

   Poista
 2. Sinulle on blogissani haaste! Liibalaabahaaste D:

  http://remainsoftoday.blogspot.fi/

  VastaaPoista