torstai 4. joulukuuta 2014

Temporary gingerhead

Kävin tiistaina kaupungilla ostamassa hiusvärin, kun kaksi viikkoa vaalennuksesta tuli täyteen. Aikani muuten vain kaupungilla haahuiltuani ostin Garnier Olian punakuparikestoväriä pari purkkia ja kotiin saavuttua lätkäisin päähän ja tulin todenneeksi, että eipä ollut erityisen riittoisa. Sain juuren värjättyä yhdellä purkilla, lopuilla sitten latvat.

Tiesin jo entuudestaan, ettei kestoväri välttämättä tartu ihan normaalilla tavalla vaalennettuun hiukseen ja lopputulos onkin melko kirjava. Pahinta oli kuitenkin se, että latvat jäivät vihreiksi - juuri sellaisiksi, että näyttää siltä, että on yritetty laittaa jotain päälle siinä onnistumatta. Tältäkin olisi vältytty, jos kampaaja olisi vain vaalentanut latvat kerralla kunnolla tai katkaissut suosiolla vihreän rajalta tukan poikki. Nyt jouduin tekemään sen itse.

Tunnin silppuamisen ja viiden minuutin taivutuksen jälkeen pää näyttää tältä.

Olen koko ikäni vihannut polkkaa, enkä ole koskaan pitänyt kuparistakaan, mutta tässä sitä nyt ollaan. Tukkani on pitkä polkka ja oksennuksenvärinen. No, ainakin pohjaväri on hieman tasaisempi kuin aiemmin. Sunnuntaina varmaan vetäisen punaisen shokkivärin päälle, joten tämä on vain tilapäisratkaisu.
Jos väri olisi onnistunut, voisin pysytelläkin gingerheadina, mutta nyt lienee viisainta vain lätkäistä se shokkiväri, se ainakin tarttuu vaalennettuun hiukseen.

Melko edustava kuvaharha.
En myöskään pidä erityisen paljon kuvissa näkyvästä mekosta. Ainoa syy on se, että se on minulle väljä ja kun sen on kerran nähnyt Janinan päällä istumassa täydellisesti, ei se enää näytä oman itsen päällä niin hyvältä. Minulla on kai liian pitkä selkäranka tähän, mutta ajattelin että parempi käyttää sitä silloin, kun se kerran kaapissa vielä pyörii.
Vyötärön kavennuksella tästäkin tulisi varmaan ihan kelpo vaate jos tuon rusetin vaihtaa toiseen.

Jotenkin tämä tukan kanssa venkslaaminen alkaa vähitellen ärsyttää, mutta onpahan tämän pituisessa tukassa hyvä puoli: juostenkusten muutamassa minuutissa kihartamallakin saa ihan kivan ja ilmavan kampauksen. Se tosin lätsähti ulkosalla melko nopeasti, mutta lohdullisesti ainakin vasen puoli päästä taipuu luonnostaan kaarelle viimeisimmän kuvan tavoin, joten tukka on varsin helppolaittoinen. Valitettavasti se oikea puoli kaartuu sisäpuolelle kaarelle ja muistuttaa minua siitä miksi oikeastaan en tykkää tämän pituisesta tukasta. :D

Mutta voinpahan nyt harjoitella laittamaan tukkaa kivoille kampauksille, kun ei mene kahta tuntia pään kihartamiseen, eivätkä kiharat suoristu viidessä minuutissa. Ei aina saa olla pessimisti, kun asioista löytyy hyviäkin puolia.

Veronpalautuksilla voisi ostaa alkajaisiksi lämpörullat, hiustököttiä ja niitä pinnejä, että edes joskus saisin tehtyä sievän pin up -kampauksen. Pian saapunee Collectifin tilaus eli pari huulimaalia ja punainen neuletakki, joten toivottavasti seuraaviin kuviin onnistun laittautumaan tämänpäiväistä paremmin. Tänään piti tehdä kaikki pikavauhtia puolessa tunnissa kebabbia odotellessa, koska eihän julmettoman kebabannoksen syönnin jälkeen hullukaan pue kynämekkoa päälle. Paitsi ehkä sitten mekkoni ei olisi enää väljä, jos vatsani paisuisi muutamalla sentillä food babyn ansiosta.

Vaikuttaa siltä, että elopainoa meinaa kertyä tänäkin talvena, jos tämä kebabin mässyttäminen jatkuu. Kohta on joulu ja ajattelin tehdä fudgea kotosalla puhumattakaan muiden jouluherkkujen syömisestä, joten vaikea tässä on ryhtyä laihduttamaankaan. Ei sillä että kiinnostaisi, mutta voisihan tuota tämän ylenpalttisen herkuttelun jättää vähemmälle.

Onko teillä muilla aina talvisin kohtuuton himo roskaruokaan ja makeaan?

8 kommenttia:

 1. On muuten oikein hyvännäköinen tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tähtäimessä olisi väri, joka on lähempänä tuota sinun tukkasi väriä :) Tämä on niin epätasainen ja pelottaa, että lähtee pesussa viemäriin. Niin se käy shokkivärillekin, mutta sitä nyt ei mainostetakaan kestovärinä ja sillä kehtaa vetäistä toisen kerran perään värin, jos tulee epätasainen.

   Poista
 2. You make a wonderful redhead, it really suits you! Gorgeous looks. You always have your photographs taken in such pretty forest x

  VastaaPoista
 3. Minä kuulun myös polkkatukan vihaajiin! Useampi vuosi sitten hiukseni leikattiin lyhyemmiksi ja mulla oli ihan karmea olo siihen asti, kunnes hiukset taas kasvoivat. Mutta mun mielestä polkka sopii pin up -tyyliin, kun sen saa kauniille suurille laineille. Eikä tuo värikänä niin paha ole, mun mielestä mikään väri ei ole paha sen jälkeen, kun näin naisen, jonka 10 cm juurikasvu oli musta, välissä oli vaalennettua karheaa hiusta ja päälaella punajuuren värinen nuttura! Että jos yhtään lohduttaa :)

  Ja vastaus kyssäriin, on kohtuuton hiilarihimo enkä ole löytänyt sille mitään järjellistä taltuttajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, väri olisi hyvä, jos se olisi tasainen, voisin vaikka pysytelläkin porkkanapäänä, mutta nyt taidan lätkäistä shokkivärit päähän ja ryhtyä kunnolla punapääksi. Ja kamalista juurikasvuista on tosiaan hyvin kokemusta, kun oli vaalea juurikasvu, välissä melkein mustaa ja latva vihreä.

   Itsekään en hiilarihimoa osaa taltuttaa, tulee syötyä kebabbia ja karkkia ja kohta puoliin teen varmaan fudgeakin. Ehkä se on tämä hämäryys, kun tekee aina mieli syödä että tulisi edes vähän endorfiineja kehoon :)

   Poista
 4. Miun mielestä tää väri ja hiustenpituus sopii sulle ku nakutettu! Mieletön!! :))

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin kommentoijiin ja totean, että hiuksesi näyttävät upeilta ja sopivat vaatetyyliisi loistavasti. Jotenkin tuot myös mieleen viimeisimmän kommentoijan, Sarah DeLicateasin. :) Mutta ymmärrän kyllä, miten turhauttavaa on olla värissä ja pituudessa, jotka eivät omalta tunnu. Toivottavasti saat vielä toivomasi sävyn! ^^
  Ja mitä herkkuihin ja roskaruokaan tulee, olen valitettavasti huomannut saman itsessäni. Hyvin alkanut painonpudotusprojekti kääntyi päälaelleen viikko pari sitten, eikä asiaa auta, että avokkiakin tuntuu sama herkuttelun himo vaivaavan, joten on joku vielä ylipuhumassa mukaan paheisiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies onneksi välttelee sokeria mikä toisaalta tarkoittaa sitä, että jos ostan karkkia niin joudun syömään kaikki itse. Sama pätee toffeisiin, joista tuli kaikenlisäksi niin hyviä, että olen syönyt luvattoman paljon sokeria viimepäivinä.
   Joulukin on tulossa niin tulee varmaan syötyä vähän liikaa, mutta yritän lohduttautua sillä, että jos en nyt mitenkään älyttömästi liho, niin onnistuin jo kerran laihduttamaan muutaman kilon, niin luulisi onnistuvan toistamiseenkin. Paras tietty olisi jos ei tietenkään jojoilisi painon kanssa.

   Poista