maanantai 8. joulukuuta 2014

Red hair and Le Keux Cosmetics

Eilen lätkäisin Directionsin Pillarpox Redit päähän ja katsoin kuinka poikaystävä pelasi Destinyä - kotiin tultua näet ps3:n paikalla odotti ps4. Oli mies käynyt Prismassa hakemassa sillä välin, kun kyläilin sukulaisissa.

Pää oli puolentoista tunnin muhimisen jälkeen ihanan punainen. Ei näytä toistaiseksi epätasaiselta, mutta saa nähdä miltä näyttää, kun lähtee haalistumaan. Joka tapauksessa olen nyt perin tyytyväinen tukkahelvetin (tilapäiseen?) päättymiseen.
Behold!
Ps3 pääsi kakkosen paikalle ja nettijohtoa kai pitänee vaihdella, jos mielii pelata netissä ps3:lla. Destiny vaikuttaa kivalta peliltä, mutta ps4:n pakottama PlayStation plus -jäsenyys on suolesta. Miksi uusissa konsoleissa on vähemmän ominaisuuksia? Ihan niin kuin muutaman vuoden välein uuden konsolin suoltaminen ei tuo valmistajille tarpeeksi rahaa, miksi täytyy laittaa aiemmin täysin ilmainen nettipelaaminen maksulliseksi? Uudet valikot tilulilulii-äänineen ja taustamusiikkeineen aiheuttavat minulle vain päänsärkyä.
Ja en pääse yli siitä, että Ghostin ääni on Peter Dinklage aka Tyrion.

Tänään tulivat Collectifin Black Friday -ostokset ja kipaisin ne hakemassa ruoan ollessa uunissa.
Olin tilannut punaisen Freddie cardiganin, joka osoittautui hyvin väljäksi ja odotettua pidemmäksi malliksi. Oli kuitenkin mukava päällä, joten käyttöä löytyy - harmi vaan että on aivan liian pitkä kellomekkojen kanssa käytettäväksi, joten edelleen on tarvetta lyhyemmälle punaiselle neuletakille tai bolerolle. Pfft.

Kun huomasin, että Collectifilla oli Le Keux Cosmeticsin huulimaalia, tilasin ne oitis -20% alella Black Fridayn aikaan. Olin kytännyt näitä Topvintagelta, mutta en ollut tilannut, vaikka olivat seuraavana ostoslistalla. Collectifilla nämä ovat normaaliin hintaankin edullisempia ja alennuksen kanssa olin oikein hyvällä tuulella.
Värit ovat Peachy Keen, eli persikka ja Whistle bait, eli punainen. Ostin pensselinkin levittämistä varten niin ei tarvitse sorkkia sormineen, eikä tarvitse erillistä rajauskynää.
Katsoin joskus näistä videon, jossa Diablo Rose opettaa käyttämään näitä ja vetelin tänään ulkomuistista testikokeilut persikansävyisellä huulimaalilla. En ehkä ole vielä mikään mestari, mutta ei ole liian vaivalloinen käyttää ja on toistaiseksi ainakin pysynyt rajojen sisäpuolella. Huomenna teen virallisen testiajon, kun käyn kaupungilla jouluostoksilla mamman kanssa.
Peachy keen on oikein hyvä sävy arkikäyttöön, vaikka toisaalta punainenkin saattaisi sopia nyt kun tukkani on yhtä punainen kuin huulimaali.
Peachy keen "matte look".
Le Keux Cosmeticsin huulimaaleissa on se hyvä puoli että niillä saa aikaan normaalilookin, mattalookin ja oikein täyteläiset hollywood-huulet. Teoriassa. Käytännössä saan tehtyä juuri ja juuri mattahuulet. Pitää kokeilla punaisella sitten kun tulee otettua asukuvia, kaupungille en uskalla lähteä sitä koeajamaan jos se päättääkin levitä kahvia juodessa pitkin poskia niin kuin kävi kesällä H&M:n huulipunan kanssa jäätelöä syödessä.
Freddie cardie sneak speak.
Loppuun sanon, että minä sitten vihaan selfieiden ottamista. Miehen piti ottaa kuva tukastani, mutta aloitti sitten pelaamaan Destinyä kaverinsa kanssa ihan vain minua piinatakseen ja piti yrittää ottaa itse kuvia naamasta ilman, että ovat suttuisia, kun käsi vipattaa, himmeitä huonon valaistuksen takia tai hölmöjä tyhmän mallin takia.
Vihaan myös sisätiloissa kuvaamista, koska kaikki valomme ovat kellertäviä ja himmeitä ja järkkärillä kuvaaminen pelastaa vain niin ja niin paljon. Ulkona on kurja sää ja meillä on ollut tänään valot aamusta iltaan asti päällä, eli sisäinen kelloni on sekaisin ja olen pahalla tuulella. Mutta olin reipas ja tiskasin ja siivosin keittiön, tuon maailman suurimman sikolätin. Laitoin joulupöytäliinankin paikalleen ja kiukuttelin miehelle, että veisi roskat, mutta siellä ne keittiön lattialla yhä lojuu. Mur.

Huomenna haluaisin ostaa joulukoristeita lisää ja kuusenkin voisi tänä vuonna raahata ajoissa sisälle. Jotenkin vaikka olisi pimeää ja huonot valot, on paljon mukavampi olla, jos on joulukoristeita. Monet ihmiset inhoaa jouluhössötystä, mutta minä tykkään, että pimeässä talvessa on edes joku (kirjaimellinen) valopilkku. Kaupungin uudet jouluvalotkin on tosi upeat, vaikka joku mielensäpahoittaja on niistäkin saanut päähänsä valittaa.

Pidättekö joulukoristeista ja aiotteko koristella itse vai nauttia muiden koristeluista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti