sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulunajan odotusta ja vitutusta

Nyt on jouluostokset tehty. Tiistaina käytiin äidin kanssa jouluostoksilla ja rahaa kyllä meni - mutta ei jouluostoksiin. Ostin uudet talvikengät edellisten huonoksi menneiden tilalle: suomalaiset Topmanin nahkasaappaat villavuorella. Ei varpaita palella. Kerrankin valitsin käytännöllisyyden ulkonäön sijaan, vaikka ei ulkonäössäkään moitetta ole.
H&M:ltä ostin myös alusvaatesetin ja totesin, että megapuskuriliivit eivät ole riittävän puskurit Vivienin mekkoihin. No, ovatpahan nätit.
Näin kaupungilla asioita, joita haluaisin lahjaksi, mutta ei kukaan maksa satasta joululahjasta, ellei rahaa ole yllin kyllin. Jos saan rahaa joululahjaksi, ostan itse tuollaisen kashmirneuletakin, mutta valkoisena. Kashmir on maailman paras talvimateriaali vaatteisiin, vaikka ei ehkä käytännöllisin, kun sitä ei oikein tohdi/voi pestä vedellä.

Ostin muutaman joulukoristeen kirpparin outlet-puolelta puoleen hintaan. Halusin laittaa tuon tähden makuuhuoneeseen, mutta johto oli aivan liian lyhyt, joten se meni keittiöön. Fudgeakin on tullut tehtyä, ohjeet laitan tänne myöhemmin.
Perjantaina shoppailin lisää, mutta tällä kertaa vain joululahjoja. Miehelle ostin lahjan, vaikka ukko jurputtaa, ettei tänä vuonna lahjoja, koska pleikkari neloseen peleineen ja plus-jäsenyyksineen upposi tolkuttomasti rahaa, mutta minulle siitä ei ole toistaiseksi ollut kuin pelkkää haittaa. Koko päivän kuuntelen tunti kaupalla kamalaa räiskintää päänsärystä ja armottomasta vitutuksesta kärsien, enkä pääse katsomaan höpöhöpö-roskaohjelmia töllön ääreen. Nyyh, nyt on elämä pilalla, kun en pääse katsomaan hulluja mustalaishäitä :D

Pitkän perjantaipäivän päätteeksi vitutus sen kuin paheni, kun menin kymmeneltä saunaan vain huomatakseni, ettei se ole päällä. Kyllä meni koko perjantai pilalle.
Kolme vuotta tässä ollaan asuttu kohta ja juuri silloin, kun olen koko päivän odottanut saunaan pääsyä, joku idiootti on lätkäissyt sen päältä - sisällä oli 40 astetta lämmintä. Ota sitten selvää oliko tämä jonkin asukkaan vai isännöitsijän tekosia, mutta maksavana asukkaana tahdon nauttia saunavuorostani ilman vastaavia pettymyksiä. Viime kerralla löylykiulun lahonnut kahva sanoi itsensä irti, kun olin kantamassa vettä saunaan ja kahva jäi käteen.
Kotiin palattuani laskin vaahdokylvyn ja nautin puolen metrin vaahdosta kärttyisenä jupisten ja kostotoimia hautoen. Toivotaan, että ensi viikolla on sauna on lämmin silloin kun kuuluu olla tai lähtee muuten kymmenen aikaan illalla hyvin äkäinen puhelu isännöitsijälle, että hyvää viikonloppua vaan sinnekin.

Olen nukkunut vuoron perään hyvin, vuoron perään huonosti ja ärsytyskynnys on hyvin matalalla. Suututtaa se sauna vieläkin, vaikka nyt on jo sunnuntai.
Suututtaa myös, että näin unta että minulla oli sekarotuinen saksanpaimenkoira-kultainennoutaja-labbis rescue-dog nimeltä Oona ja sitten kun heräsin, ei sitä ollutkaan. Julma maailma.
Kyllä sitä nyt voisi vetäistä kalsarikännit vanhempien Virosta tuomalla Cointreaullä. Tai sitten ei.

1 kommentti: