torstai 20. maaliskuuta 2014

Pastellisävyjä ja kukkasia

Lumet sitten tuli taas. Tuli huomattua, kun menin käymään markkinoilla, että lunta tupruttaa. Ensin sitä ei ollut ollenkaan ja nyt sitä on 15-20cm kinokset paikoitellen. Toiset puhuvat takatalvesta, mutta onko se niin takatalvi, jos kevät meinas tulla ennen aikojaan?

Ehdin onneksi maanantaina käydä lumettomana aikana käppäilemässä kaupungilla. Kävin ompelijan kanssa kangasostoksilla, mutta en löytänyt sopivan sinistä kangasta mekkoon, joten siitä tulee sitten erivärinen. Väri pysykään yllärinä, mutta eilen Ebayn ihmeellisessä maailmassa seikkaillessa löysin kuin löysinkin täydellisen värisen sinisen. Vähän liian myöhään.

Ajattelin ruveta tekemään Tabata-treeniä neljä minuuttia päivässä. Tarvitsen vähän pohjakuntoa ulkoiluun, että vatsamakkarat lähtevät kävelemään ennen kuin tulee kesä tai en tosiaankaan ole bikinikunnossa. Minusta tuntuu, että lihoin kuin lihoinkin Tampereella ollessani, eikä ole kyllä yhtään ihmekään kun katsoo mitä tuli mässättyä.

+ kebab, + 1,5l greippilimppari + 600g karkkia.
En ole myöskään esitellyt ostoksiani Tampereelta, joten tässä tulee.

Kyllä, näette oikein. Ostin neljä vyötä, joista pari onkin nähty jo postauksissa. Myös edellisen postauksen pilkkuballerinat ja neuletakki on ostettu Tampereelta. Luiruvyöt 7.90€/kpl on Stockmannilta, pilkkuvyö (ja ballerinat) on Spiritstoresta 5€/kpl kumpainenkin ja alimpana oleva vyö löytyi UFF:ilta kahdella eurolla. Se on Gina Tricotin mallistoa. Voi että hypin ilosta, kun löysin tämän, koska tälläistäkin olin ehtinyt kauan (muut olivat enemmänkin hairahduksia) kaveriksi joillekin yksivärisille mekoilleni.

Myös alla oleva huivi on UFF:ilta. Kallistun muutaman tunnin ankaran googlailun jälkeen sille kannalle, että se on feikki, koska materiaali tuntuu enemmän polyesterilta kuin silkiltä, enkä tiedä kuka rykäisisi aidon LV:n jonnekin UFF:ille. Joka tapauksessa se on ollut ahkerassa käytössä viime viikolla, mutta nyt se joutuu odottelemaan jälleen keväisempiä säitä. Kukkakuviointi sopii yleisesti hyvin kevääseen, mutta koska se on vielä hienovarainen niin sopii myös (yleensä kukattomaan) tyyliini. Huivi sai jo kehuja mammalta ja ukolta, eli kahdelta merkkitajuttomalta ihmiseltä, joten hyväksi ostokseksi osoittautui.

Toinen asia mikä on jo viime vuosien ajan sopinut kevääseen, on pastellisävyt. Meinasin teettää mekkoni täydellisen pastellisävyiseksi, mutta otin sitten vähän tummemman sävyn, ettei se rajota mekon käyttömahdollisuuksia pelkästään kesään ja kevääseen. Kynnet lakkasin pitkästä aikaa vähän siistimmin vajaavaisilla taidoillani ja hairahduin jopa lakkaamaan kaksiväriset.
Nyt joku kynsitaiteilija itkee samaan aikaan säälistä ja ulvoo naurusta, kun näkee kyhäelmäni, mutta minä olen ylpeä siitä, että lakkauksesta tuli juuri sellainen kuin halusinkin!Kynteni nähdessään poikaystäväni ehdotti että ensi kerralla lakkaisin mustalla ja kirkkaanpunaisella samanlaiset, mutta kiiltävät kynnet. Ajatus kuulostaa ihan kivalta, vaikkei se ehkä niin lähestyvään kevääseen sovikaan, mutta pistetään korvan taakse.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on ollut nyt ihan törkeästi lunta, varsinkin eilen. Sovittiin kaverin kanssa eilen, että mennään käymään kahvilla ja mun piti ajella noin 10 kilsan päähän. Kyllä vähän jännitti, kun lunta tuprutti. Ihan uskomatonta, kun välillä on ollut lämmintä jo noin +10 astetta ja maanantaina oli pakkasta -12.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui sentään, ei täällä nyt ihan noin kylmä sentään ollu O__o täällä on ollu joku -2 korkeintaan, vaikka tuota lunta nyt onkin reippaan puoleisesti.

      Poista