keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kylymä tämä kevät

Iltaa pitkästä aikaa. Vähän on taas nämä bloggaamistauot venyneet ja nyt on hyvä (teko-)syykin, kun aloitin viime viikolla työt. Paljon on ollut opettelemista ja vielä enemmän on jäljellä, mutta vähitellen alkaa jo hommat luonnistua. Unirytmikin livahti hyvin yökyöpeliydestä normaaliin toimistoaikaan, mutta siitä on kai pitkälti kiittäminen valoisia aamuja. Sitten kun voisi vielä sanoa, että on lämmintä. Kiva on ollut pyöräillä töihin, kun aamulla on -2 astetta pakkasta...
Näiden kuvien aikaan joskus toukokuun alussa oli muuten lämpimämpää kuin nyt parin viime viikon aikana. Nautittiin jopa 10 asteen lämpötiloista. Korkattiin terassikausi ja pehmiksetkin ehdittiin syödä ennen kuin pakkasen puolelle päädyttiin. Ulkoilutin tätä uutta Collectifin Outlaw Biker -takkia, jonka ostin jonkin aikaa sitten välikausitakiksi, ettei tarvitse aina valita liian kuuman nahkatakin tai pelkän neuletakin väliltä. Takissa on vuori ja se on juuri täydellisen lyhyt käytettäväksi kellohelmojen kanssa. Istuukin napakasti :)
Käytin myös ensimmäistä kertaa tätä Vixenin ihanaa meikkihametta, vaikka ostin sen jo marraskuussa Black Fridayna TopVintagelta. Jotenkin ei vain tullut käytettyä tätä talvella, kun on tullut muutenkin kuvailtua harvemmin. Vielä on joitain jo syksyllä ostettuja vaatteita kuvaamatta, osa jopa käyttämättä kun ei ole ihan hirveästi housuissa tullut liikuttua. Talvella liian kylmä ja töissä ei jaksa istua kahdeksaa tuntia housuissa. Kaupungilla muuten vain onnistuu kyllä.

Jalassa on uudet Clarksin kengät, jotka ostin vähän heräteostoksena ja lykkäsin samantien jalkaan, koska Sokoksella pussit maksavat erikseen. Ballerinat mahtuivat kätevästi laukkuun ja kengät pääsivät koeajolle. Toinen on vähän väljä koossa 5 (erikokoisten jalkojen iänikuiset ongelmat), mutta kestävät kyllä hyvin jalassa ja pehmusteiden ansiosta ovat myös todella mukavat. Pienempi koko 4.5 mahtui jalkaan, kun kokeilin mustina, mutta näitä ei ollut enää jäljellä siinä niin nappasin sitten sen mitä vielä oli. Kantapää kaipaa ehkä geelilappua, mutta muuten hyvät ja nudenvärisiä korkkareita ei minulta entuudestaan löytynytkään, joten hyvä että nyt on tällaiset melkein kaiken kanssa sopivat neutraalit korkokengätkin omistuksessa.
Kampaajallakin kävin vaalentamassa juurikasvun töiden alkua edeltävänä viikonloppuna. Kampaaja teki jonkin kiiltopesun tukkaani ja siitä tuli vähän luonnollisemman sävyinen hunajablondi. Saa nähdä miten pitkään kestää ennen kuin kellertävä sävy puskee alta. Kuontalo kesti vaalennuksen hyvin, päänahkakaan ei kiukutellut, vaikka etukäteen pelkäsin kun oli tässä lopputalvesta vähän ongelmia päänahkan kanssa. Välillä kutittaa, mutta ei mitään normaalista poikkeavaa. Ei tarvetta kortisonille ja näytän taas ihmiseltä.

Käytin töissä huulipunaa. Viime viikolla kerran ja tänään toisen. Vaikka käytän huulipunaa melkein aina kaupungilla, en uskaltanut edellisissä töissä käyttää kuin pari kertaa vuoden aikana. Nyt ajattelin, että repäisen ja olen oma itseni, eikä noottia ole tullut, eikä varmaan tulekaan kun en enää kasvokkain asiakaspalvelussa kenenkään kanssa ole. Eikä huulipunaan kukaan kuole muutenkaan, vaikka jotenkin sitä tuli aina aristeltua. Vaikka kuinka isossa tyllissä kehtaa kulkea naama pokkana, mutta huulipuna oli jostain syystä se iso kynnys, mutta onpahan sekin nyt ylitetty :D
Terassikausi tuli tosiaan avattua pari viikkoa sitten, kun oli vielä lämmintä. Syötiin Waahdon burgerit, jotka olivat todella, todella suolaisia. Perunoita sai valita normaalit ranskalaiset tai bataattiranskalaiset, mutta missään ei sanottu että bataattiranskalaiset maksavat 2€ lisää. Valkosipulidippi oli loppu eikä siitä ilmoitettu tilausvaiheessa, pihvi oli läpikypsä ja päätellen siitä, ettei sitä tarjoilijan mukaan voi jättää punertavaksi, kyse on pakasteesta. Ei hyvä. Jos nämä pikkuviat jättää huomiotta, ateria oli muuten ok.

Minulla on pariinkin asupostaukseen kuvia säilössä, mutta töiden jälkeen on laiskottanut sen verran, että tämänkin tekeminen venähti. Voi olla, että ainakin tässä totutteluvaiheessa postausvälit venyvät, mutta pyrin palailemaan siihen kerran tai kaksi viikossa tahtiin takaisin, kunhan aikaa riittää :)

Hyvää kevättä kaikille!

Sorry, this won't be translated in English, too lazy after work :)

5 kommenttia:

 1. I think I've said it before, but you look great in pink! X

  VastaaPoista
 2. Love this skirt on you and especially match with this pink jacket! :)

  VastaaPoista
 3. Upea asukokonaisuus jälleen, toi hame on tosi söötti. Kiva nähä sulta postausta pitkästä aikaa! itelläki venyny noi postailut, johtunee mulla tosin pääsykokeista aaaks

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit miten kaunis toi asukokonaisuus *_* <3

  VastaaPoista