maanantai 5. kesäkuuta 2017

Bringing back Bonnies

Maanantai alkoi hyvin, töissä oli tarjolla täytekakkua, jota oli jäänyt jonkun lapsen ylppäreistä yli. Lounasravintolassakin oli kakkua ja vielä kahta erilaista: perinteistä täytekakkua ja mangojuustokakkua. Kakkua oli kerrakseen, nomnom.

Töissäkin on mennyt hyvin, keskiviikkona olisi tarkoitus viettää työporukalla kesänavajaisia. Työtehtävät alkavat sujua jo paremmin, mutta ihan kaikkea ei vielä uskalla omin nokkineen mennä tekemään. Vapaa-ajan olen käyttänyt kirjoittamiseen ja pelaamiseen. Blogimaailma on ollut vähän tahattomasti tauolla, mutta täällä ollaan taas ja pitkästä aikaa päällä on jotain muuta kuin mekkoa ja hametta, nimittäin vanhat kunnon Bonnie-housut Collectifilta, tosin vähän räväkämmässä kuosissa.
Jotkun pitempään blogia lukeneet varmaan muistavatkin, että minulla löytyy näitä Bonnie-housuja kahdessa värissä jo entuudestaan: punaiset ja mustat. Molemmat ovat paksuhkoa twill-tyyppistä kangasta, punaiset joustavammat ja mustat vähän pukumaisemmat ja hyvin tiukat. No, nämä ovat puuvillasatiinin tyyppistä materiaalia, joka joustaa juuri sen verran, että takapuolen saa ahdettua näihin, mutta ei näissä paljon pyllistellä. Ostin koossa UK10, mutta ruokaetu töissä on tehnyt sen, että peräsin leviää ja housut eivät...
Top: Dolores top by Collectif
Belt: Pinup Couture
Shoes: Lola Ramona
Bag: Lux De Ville

Kun näin nämä pökät Collectifin sivuilla ekaa kertaa, tuli sellainen, että pakko saada. Ensinnäkin nämä Bonnie-housut ovat yleensä hyvin istuvat, näissä on oikeasti korkea vyötärö ja lahkeen mitta on juuri sopiva tällaisille kivan keväisille/kesäisille 10 asteen keleille ja toisekseen näin jo mielessäni, että millaisen asukokonaisuuden kehitän näiden housujen ympärille ja tässähän se sitten on - ihan sellaisena kuin mielsinkin. Paitsi ehkä hiuksille olisi voinut tehdä jotain muutakin, mutta vaihtelu virkistää ja laiska menee sieltä mistä aita on matalin.

Monille tällaiset housut ovat varmasti aivan liian räikeät, mutta Pinup Couturen harlekiini-printtejä ihailleena vähän halvempi ja värimaailmaltaan parempi vaihtoehto kelpasi minulle. Joku tässä väriyhdistelmässä vain miellyttää, vaikka livenä nämä ovat vielä räikeämmät kuin kuvissa, mutta väliäkö tuolla.. Eilen kuljin kokonaan vaaleanpunaisessa.
Kuvien taustasta huomaakin, että nämä kuvat ovat seisoneet koneella ehkä vähän pitempään kuin olisi ollut tarvis. Ihan noin harmaata ei täälläkään enää ole ja vaikka puolet viime viikosta lunta ja räntää satoikin, alkaa ilma olla näin kesäkuun puolella jo keväinen. Terassilla ja jäätelöllä on tullut käytyä työmatkaulkoilun ohella.

Vähän on tosiaan tullut tahattomasti pidettyä hiljaiseloa täällä blogin puolella, mutta jatkan kyllä bloggailemista säännöllisen epäsäännöllisesti niin kuin tähänkin mennessä. Maisemat alkavat olla jo sellaiset, että on mukavampi ottaa kuvia kun ei ole joka paikassa harmaata ja valoakin riittää jopa työpäivien jälkeen, kunhan vain saisi jonkun kuvaamaan.

Mukavaa alkanutta kesää kaikille!


In English:

For once Monday was actually nice - there was cake at work, and at the restaurant where we ate our lunch. So much cake for one day no wonder my pants are starting to get a little small... much like these Bonnie trousers by Collectif. These were tight to begin with and now I can only hope I'll manage to fit myself into these, because I like how colorful and summery these are.

Some of you may remember I've had red and black Bonnies for ages now, but don't wear them often. the black ones are even tighter than these and the red ones are still great, but I just don't wear trousers all that often. Somehow I end up buying them anyway, these aren't the only trousers I bought from Collectif this year :D

These Bonnie trousers are something like cotton sateen, have little stretch and a very nice tight fit. I love the high fitted waist and that these look fabulous on. The colors are wonderful and look so great with red that I knew from the moment I set my eyes on these what I'd be wearing with these and this is it. Lots of red that compliments the red from the trousers, but I could see jade/dark turquoise working as well, maybe even white if you don't like being hyper colorful. I do.

My recent break from the blogging world hasn't been intentional, I've just been lazy and kept delaying writing this blog post and somehow days ended up turning into weeks... Oops. I'm bad at scheduling stuff, I like going with the flow and that's probably what I'll be doing from now on (like I wasn't doing it before). I love blogging but I also like taking my own time doing stuff that makes me happy :)

Happy summer to everyone!

8 kommenttia:

 1. Wow, you look amazing!! The trousers are really fun, and all your accessories are perfection. What a beautiful setting also. I hope the sunshine stays!! X

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. You look great in trousers - they really suit you!

  VastaaPoista
 4. Wow, such awesome pants on you! I love all the red accessories, especially those shoes...great photos! :)

  VastaaPoista
 5. Amazing trousers - the fit is great but the design is breathtaking! Kx

  VastaaPoista