torstai 9. helmikuuta 2017

OOTD: Mustard & Black

Vaihteeksi ihan tavallista päivän asua luvassa eilispäivältä, kun kävimme veljen kanssa kaupungilla muuten vain. Pakkanen on ollut aika kirpakka, joten en ole ottanut nyt vähään aikaan asukuvia, mutta eilen sitten kun tuli lähdettyä ihmisten ilmoille eikä pakkastakaan ollut kuin -10, tuli napsittua muutama kuva päivän asusta. Päälle oli valikoitunut alunperin keltaisella ja mustalla leikittelevä asukokonaisuus, mutta lopulta se asun keltainen osa (uusi Hell Bunnyn toppi) jäi kyllä piiloon neuletakin alle ja asukokonaisuudesta tuli sitten mustaa ja sinapinkeltaista. Tykkäsin tästä yhdistelmästä sen verran, että pääsi tänne blogiinkin :)
Cardigan: King Louie
Skirt: Retrolicious
Petticoat: Sams
Hat: Amicii
Necklace: Collectif

Olen käyttänyt jo pitkään kaikissa kuvissa huulipunaa ja ylipäänsä siis käytän huulipunaa kun lähden ihmisten ilmoille, mutta eilen sitten ajattelin pitkästä aikaa käyttää pelkkää huulirasvaa ja olo oli kyllä aika alaston. Ei sitä huomaa ennen kuin katsoo peiliin tai katsoo kuvia, mutta huulipuna tuo kyllä oman juttunsa asukokonaisuuteen.
Viime aikoina on ollut ihanan valoisaa, kun pakkasella on aurinko paistanut ja luntakin on tullut lisää. Nämäkin kuvat on otettu suurin piirtein neljän aikaan iltapäivällä, joten huomaa kuinka iso ero on siihen miten joulukuussa ei tahtonut saada siedettävästi valottuneita kuvia edes kahden aikaan iltapäivällä. Kevään perään en vielä haikaile, mutta valo kyllä kelpaa.

Olen ollut vähän virkeämpi valoisaan aikaan, mutta silti olen laiskotellut blogin saralla. Minulla on jo pari viikkoa sitten otettuja kuvia, joita en ole vielä julkaissut, kun olen keskittynyt kirjoittamaan omia tarinoitani, mutta eiköhän nekin tänne ajallaan pääse. Ostin myös tässä pari viikkoa sitten kaksi uutta tyllihametta ja viimein minulla on yksi jättimäinen 60 jaardin organzatylli, joka pitää myös ne kaikista painavimmat helmat kunnolla koholla. Itse asiassa se on niin iso, että jos se vaikka ajan kanssa vähän lytistyykin, niin ei kyllä haittaa...

Viime viikonloppuna vahdin tirppaa ja pidettiin taas Downton Abbey -maratonia koko viikonloppu ja seuraavaksi sitten pitäisi aloitella kutoskautta. Janinalle ja veljelleni tulee kuitenkin toinen tipu tuossa maaliskuun puolella, että katsotaan joko sitä raaskisi ostaa Netflixin itselleen ja katsella sitä kotona. Meinaan työttömänä on kyllä joutoaikaa, vaikkei sitä ole viime aikoina huomannutkaan, kun olen keskittynyt kirjoittamiseen. Hyvää orkesteri-/pianomusiikkia taustalle ja ei kun naputtamaan, siinä hurahtaa aika vauhdilla monta tuntia. Olen ihan rakastunut Ludovico Einaudin musiikkiin ja vaikka sitä on tullut kuunneltua ennenkin, nyt alkaa jo tunnistaa mistä kappaleesta on kyse, kun kuuntelee pitkiä soittolistoja läpi. Paawo on ystävällisesti tutustuttanut minut myös muihin hyviin kappaleisiin, joista erityisesti The Cinematic Orchestran Arrival of the Birds & Transformation -kappaletta on tullut kuunneltua runsaasti. Music to my ears, literally.
Muina uutisina poikaystävä osti uuden koneen ja poltti päreensä sen kanssa. Miten on mahdollista, ettei nettiajuria voi asentaa, jos ei ole Windows 10:ssa tuoreimmat päivitykset? Kuvitelkaa nyt, että pitäisi saada nettiajuri asennettua (cd:ltä tai tikulta) ihan tuliterälle vasta paketista avatulle koneelle, jossa ei ole mitään muuta kuin vasta asennettu käyttöjärjestelmä, mutta kone herjaa, ettei nettiajuria voida asentaa, koska ei ole tuoreimpia päivityksiä, mutta niitä päivityksiä ei saa ilman nettiä, jota ei saa ilman päivityksiä... Windowsia ei saa asennettua uudelleen tuoreempana versiona, koska ei ole ohjaimia, joita ei voi asentaa ilman päivityksiä, joita ei saa ilman sitä perkeleen nettiä. 
Kuulostaa tosi hyvältä, eikö?

Meillä ongelma ratkesi niin, että poikaystävä jakoi veljeni kehotuksesta netin puhelimestaan koneeseen ja päivitti puhelimen hitaalla netillä koneen, jotta sai asennettua ajurinsa. Miten käy ihmiselle, jolla ei ole älypuhelinta (=minulle)? Hienosti hoidettu nämä asiat laitevalmistajien ja Microsoftin puolelta, ei voi muuta sanoa. Itsehän kituutan tällä Windows 7 -läppärillä niin pitkään kuin kone vain kestää elossa. Poikaystävä tarjosi kyllä vanhaa konettaan ensin minulle ja sitten veljelleni, joka kävi jopa hakemassa koneen, mutta toi sen sitten eilen illalla takaisin samasta syystä, josta minä kieltäydyin ottamasta ukon vanhan koneen käyttöön. En enää pelaa niin paljon, että tarvitsisin koneen, koska ne pelit, joita pelaan (Sims 4, Heroes of the Storm) aktiivisemmin, pyörivät kyllä tälläkin ihan hyvin. Enimmäkseen käytän konetta bloggaamiseen ja kirjoittamiseen, jotka molemmat sujuvat läppärin näppäimistöllä paremmin, koska matalilla tiheästi sijoitetuilla näppäimillä on nopeampi/helpompi kirjoittaa kuin rapisevalla mekaanisella.

Mutta ei enempää tietokoneongelmista, homma ratkesi ja ukko on tyytyväinen. Minä toivotan kaikille hyvää torstaita ja alkavaa viikonloppua, palaillaan astialle taas ensi viikolla!


In English:

It's been a while since I've had a regular outfit of the day post, but here's one. I've worn all of these clothes before on the blog, except for the inspiration of this yellow and black outfit, that isn't even visible in the photos, which is a new Hell Bunny top. I'm not gonna talk more about it, because it's not even visible, but it's not the only shopping I've done in the past month. I bought some regular highwaisted jeans and I finally got that 60 yard super poofy petticoat I've wanted for ages. I'm hoping to take some photos of it soon.

In other news I've been mostly at home writing, except for the weekend I spent babysitting Kide the cockatiel. It's been quite cold outside (up to -21), but luckily it has also been nice and sunny, and these photos are actually taken around 4 pm. I love how we're getting more light.

My boyfriend bought a new computer and had a huge problem installing drivers. His computer complained that he can't install network drivers without the newest updates for Windows 10, but obviously he can't update his freshly installed computer without internet which he can't get without network drivers, which he can't install without the damn updates. You get the point. 

What made it even worse was that he couldn't even uninstall the older version of Windows 10 and replace it with a newer one, because he didn't have the necessary drivers installed for formatting his computer. Wtf. Way to go with the Windows 10 only support on new motherboards, when even an older version of Windows 10 won't work.

Well, eventually we got it working by sharing internet from his phone to his computer and getting the necessary updates that way. I can only imagine how painful it would be if he had a very slow internet connection in his phone, not to talk about the possibility of not having a smartphone at all. I mean, I don't have one. What if I'd have to face a similar situation? Should I just stick with a computer without any kind of internet or what? We can't even purchase physical Windows 10 copies anymore, the only way to get it is by making an ISO image by yourself and if it happens to be even slightly outdated, you're screwed. Gosh, I'm happy to have a Windows 7 computer for now.

Enough of computer problems, if you didn't understand what I was talking about, you're likely to be even more screwed in the same situation. I know it's only Thursday but have a nice weekend everyone. I'll get back to (blogging) business next week!

7 kommenttia:

 1. Gorgeous colours in this outfit! Lovely lighting too. Good luck with all the computer woes, enjoy the weekend xx

  VastaaPoista
 2. Oikein nättinä oot! Oon niin samaa mieltä tuon huulipunajutun kanssa. Harvemmin tulee nykyään oltua ilman kun siinä vaan on sitä jotain :D

  VastaaPoista
 3. Mä nostan hattua sun kyvylle pukeutua sinapinkeltaiseen, sillai että näyttää hyvältä. Sinapinkeltainen on ehkä maailman vaiken sävy, sinä kyllä onnistut en kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, en ole ajatellutkaan että se olisi vaikea sävy pukeutua :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Kyllä lisääntynyt valo piristää. :) Vähän tosin toivoisin kyllä jo lauhempaa säätä sen takia, että iho alkaa olla aivan kamalan kuiva pakkasen takia!

  VastaaPoista
 5. Keltainen on kyllä superfresh väri! Ihana asu!

  VastaaPoista