tiistai 16. helmikuuta 2016

My Vivien of Holloway Dress Collection

Ajattelin vaihteeksi postata jotain erilaista ja kertoa vähän mitä vaatteita omistan miltäkin merkiltä. Voi olla, että tämä jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi postaukseksi, koska omistan muilta merkeiltä huomattavasti enemmän vaatteita ja kaikkien kuvien etsiminen/kuvauttaminen voi osoittautua hieman työlääksi, mutta aloitetaan nyt kuitenkin puhumalla yhdestä suosikkimerkistäni, eli Vivien of Hollowaysta.
Vastaus on ylläolevassa kuvassa, eli seitsemän. Helppo siis aloittaa sieltä, mistä on vähiten vaivaa, mutta eniten iloa. Vivien of Holloway on yksi suosikkimerkeistäni, koska merkin halterneck-kellomekot ovat klassisen tyylikkäitä ja aina (teoriassa) samankokoisia - kun löytää kerran hyvän koon, tietää (melkein) aina mitä paketista saa.

Vivien of Holloway on brittiläinen merkki, joka tekee vaatteensa UK:ssa laadukkaista puuvilla-, puuvillasatiini- ja satiini-/duchess-satiinimateriaaleista. He myyvät halterneck-kellomekkojen ohella muun muassa samanlaisia kynämekkoja, bombshell-mekkoja, joissa on ohuet spagettiolkaimet ja Grace-mekkoja, joissa on wrap top. Jezebel on Gracen kynähameinen vastine. Myös paitoja, toppeja ja housuja löytyy, mutta niistäkään minulla ei ole kokemusta. Valikoimaa on siis aika paljon, mutta kumma kyllä kun omistan vain näitä kellomekkoja ja yhden topin. Jämähdin siis aika pitkälle yhteen hyväksi havaittuun tyyliin, joka on helppo yhdistellä moneen eri tilaisuuteen ja käyttöön.
Navynsininen mekko oli ensimmäiseni ja suosikkini. Se on ihanaa laadukasta puuvillasatiinia, siinä on yläosassa vuori ja Vivienin halterneck-mekoille tyypilliset luut ja istuva vyötärö, joka näyttää hyvältä jopa ilman vyötä nyt kun olen vähän kerännyt vararengasta. Se istuu mukavan napakasti ja näyttää kauniilta tyllin kanssa ja ilman, mutta nykyään käytän lähes aina tylliä.

Mutta on tässä miinuksiakin, tai tarkemmin sanottuna yksi iso miinus, joka on kaikissa Vivienin luutetuissa mekoissa: sitä ei voi pestä pesukoneessa. Ei se muuten mitään, mutta kun sivuilla lukee vielä, että ei edes käsipesua, vaikka joskus aiemmin sitä suositeltiin kuivapesun ohella. Kysyin tästä asiakaspalvelusta joskus viime kesänä, kun alkoi tuntua siltä, että mekko saattaa kaivata ihan oikeaa pesua ja he sanoivat, että mahdollisen värin valumisen takia käsinpesua ei suositella vahvoille väreille. Omalla riskillä saisi kuulemma kokeilla, mutta ei ole tullut kokeiltua. 89£ on aika suolainen hinta, jos mekosta tuleekin kirjavan laikukas.

Onneksi mekko on 97% puuvillaa, että niin kauan kuin sitä ei hikoile likaiseksi eikä pudota päälleen mitään tahraavaa, Vivienin mekkoja voi tuuletella samaan tapaan kuin villapaitoja ja pidentää pesuväliä. Muuten voisi tulla kalliiksi maksaa n. 30€ kuivapesusta jokaisen käytön jälkeen. Voi olla että kokeilen lähiaikoina mekon pesemistä käsipyykissä, koska haluaisin käyttää sitä jälleen - olenhan nimennyt sen suosikkimekokseni jo hyvän aikaa sitten ja sitä se on yhä.
Samassa paketissa navynsinisen mekon kanssa tuli ainoa alennuksesta ostettu Vivien of Hollowayn mekko. Arvoin pitkään otanko tämän mekon vaaleansinisenä vai vaaleanpunaisena, mutta päätin hommata sen lopulta vaaleansinisenä.

Jo siinä vaiheessa, kun sovitin tätä mekkoa ensimmäistä kertaa, tajusin, ettei VoHin kokotaulukko ja mallit olekaan ihan niin millilleen samankokoisia kuin piti. Tämä on 100% joustamatonta, hyvin ohutta puuvillaa, joten otaksuin mekon hieman väljemmän koon johtuvan materiaalista. Kuten sanoin aiemmin, en ole käyttänyt tätä kovinkaan paljon viimeisen vuoden aikana ainakaan niin, että kuvia olisi päätynyt blogiin, mutta kesällä tämä on aivan täydellinen mekko ohuen hengittävän kankaansa takia. Tämän voinee myös pestä käsin, koska tässä ei ole mitään mikä voisi valua pesussa, ellei sitten luut satu ruostumaan, jos jonkin asian on ihan pakko mennä pieleen.
Kuten sanoin, en osannut valita haluanko kuppikakkuja sinisenä vai vaaleanpunaisena, niin otin niitä molempina. Jotenkin kuvittelin, että tämä toppi olisi helppo yhdistellä vaaleanpunaisen värinsä vuoksi, mutta sanonpahan vaan, että se on harvinaisen vaikeaa ja siksi en ole käyttänyt tätä toppia kuin muutaman kerran. Alennuksessa se maksoi n. 20€, että ei se ollut kallis, mutta istuvuus on vähän turhan väljä ja väri liian kirkas, että se näyttäisi oikeasti hyvältä esim. mustan kanssa ja sitten minkään muun värin kanssa tämä ei oikein sovikaan, kokeillut olen. Toppi ei myöskään tosiaankaan ole vyötäröltä 72cm leveä vaan ainakin pari senttiä enemmän ja rintamuksessakin on ekstratilaa bombshell-liiveilläkin. Meinasin viedä tämän ompelijalle kavennutettavaksi, mutta tuolla se on vieläkin kaapissa odottamassa sitä päivää.
Seuraavaksi ostin punaisen mekon samassa mallissa kuin kaksi ensimmäistäkin. Vivien of Hollowaylla on sen verran hyvin stailatut mallit, että kun kuvia katselee, sitä kuvittelee itsensä näyttämässä yhtä hyvältä ja pian on taas lompakossa lovi, varsinkin jos kylkeen hairahtaa ostamaan myös tyllihameen. Minä olen ostanut VoHilta kaksi tyllihametta, valkoisen ja kermanvalkoisen, jotka eivät oikeastaan ole Vivien of Hollowayn omia hameita, vaan yhdysvaltalaisen Samsin, joka on ihan täysin alushameisiin erikoistunut firma, jolla on paljon muitakin malleja kuin tämä yleisin Sams 835, jota myydään Euroopassa muuallakin, mm. TopVintagella Sammy-nimellä. Sieltä ostin mustan kuvissa näkyvän tyllin, joka on ainoa Samsin tylli, joka on luttaantunut, mutta toisaalta se oli muita litteämpi jo alun alkuaankin.
Punainen halterneck-mekko houkutteli minua erityisesti musta-punaisen yhdistelmällä, joka nähdään tuossa ylävasemmalla ja alhaalla oikealla, mutta yhtä lailla olen käyttänyt sitä valkoisen kanssa. Yleensä yhdistän tähän mekkoon paksun vyön, joka kuroo vyötärön sopivan kapeaksi, vaikka luulen, että ihan aina ei tämänkään kanssa tarvitsisi vyötä, koska tämä istuu tismalleen yhtä hyvin kuin navynsininenkin mekko.

PAITSI että tämä on ainoa seitsemästä VoHin mekosta, jonka luu painaa kankaan läpi kylkiluitani. Se ei ole rikkonut kangasta, mutta se on liikkunut kujaltaan juuri sen pari milliä, että se hiertää puuvillakankaan läpi erityisesti jos istun huonossa asennossa.

Näissä mekoissa huonossa asennossa istumisesta on muutakin haittaa, koska huomasin, että luut taipuvat vartalon mukaan ennen pitkään. Ensimmäisillä kerroilla tätä probleemaa ei huomaa, mutta jos tosiaan tulee röhnötettyä niin kuin minä, niin saattaa jossain vaiheessa kummastella sitä, että suoraan rintojen alla luut ovat iholla ja sen jälkeen tulee vatsamakkaroiden mentävä pieni (mutta onneksi suht huomaamaton) kaari. Olen taivutellut luita käytön jälkeen takaisin entiseen muotoonsa niissä toivoissa, että ne ovat sen verran laadukkaita, etteivät haparoidu ja katkea. Yksikään ei ole vielä hajonnut, eikä edes tämän punaisen oikkuluu ole lähtenyt paikaltaan, joten laadukkaita mekkoja ovat.
Molemmat kuvat on otettu 8h työpäivän jälkeen.
Olen varmaan sanonut täällä aiemminkin, että käytän kellomekkojani myös töissä, tylleine kaikkineen. Joissain se aiheuttaa hilpeyttä, toisissa ihastusta ja sitten valtaosassa varmaan vähän hämmennystä, mutta vaikka näissä mekoissa on avonainen selkä ja sweetheart-kaula-aukko, niin nämä kelpaavat vallan hyvin toimistotöihin. Käytän näitä yleensä neuletakkien ja boleroiden kanssa, mutta kun haluan olla ammattimaisemman näköinen, niin vakioasuste on bleiseri. Ikävä kyllä tuo bleiseri ei keinokuitunsa takia kestä puhtaana kovinkaan pitkään, joten se on useammin pesukopassa kuin päällä, mutta en minä aina näytä ihan hörhöltä varsinkaan töissä.
Tämän polkadot-mekon oston oikeutin sillä, että minulla ei ollut klassista mustavalkoista pilkkumekkoa (paitsi Hell Bunnyn Vanity, joka oli toinen ostamani fiftarimekko, mutta sitä ei lasketa, koska siinä on punaista!) ja tämä(kin) oli stailattu niin kauniisti Vivien of Hollowayn nettisivuilla, että näin itseni jo sieluni silmin mustan vyön ja boleron kanssa tähän mekkoon pukeutuneena - niin kuin ylhäällä vasemmalla.

Koska musta polkadot on erittäin hyvin yhdisteltävissä kaikenvärisiin vaatteisiin, on tämä mekko ollut navynsinisen ja punaisen mekon ohella kovimmassa käytössä, vaikka tämä onkin ollut omistuksessani vain vuoden. Olen yhdistänyt siihen mustaa, valkoista, pinkkiä, punaista, vaaleansinistä, turkoosia... aika pitkälti kaikkea ja kaikki näyttää hyvältä tämän mekon kanssa, mutta tässäkin on pieni juju.

Kun otin tämän mekon paketista, oli pituus minulle shokki. Vivien of Hollowayn mekoissa pitäisi olla 27 tuumaa pitkä hameosa, mutta tämän hame oli kaikkia aiempia mekkoja ainakin 4cm pitempi! Tämä ylsi minua puoleen väliin pohjetta siinä missä muut ylsivät vähän polven alle. Myös torso on pari senttiä aiempia pitempi, mikä ei onneksi haittaa, koska olen pitkäruotoinen nainen, mutta jollakulla lyhyemmällä voisi tulla ongelmia. En myöskään ymmärrä miksi tällaisista muutoksista ei ollut mainittu nettisivuilla mitään, vai kuvittelevatko he, etteivät ihmiset huomaa jos jonnekin ilmestyy pari senttiä ekstraa?
Sama homma oli tämän punaisen mekon kanssa. Tässäkin oli poikkeuksellisen pitkä helma jopa minulle ja vielä pitempi torso, joka on minullekin sen verran pitkä, että tämän kanssa on pakko käyttää vyötä. Tämä istuu myös mustan sisarensa kanssa jonkin verran väljemmin kuin navynsinisen ja punainen Vivien, vaikka kaikki nämä ovat puuvillasatiinia, joten erot eivät voi johtua materiaalista. Rintamuksessakin on hieman enemmän tilaa, mutta luut ovat puolestaan edestä ihan aavistuksen tiiviimmässä, eivät niin leveästi kuin vanhemmissa mekoissani. Se ei haittaa minua yhtään, koska mekko on niin ihana ja kovassa käytössä.

Alunperin välttelin tämän ostamista niinkin paljon, että ostin toisen punaisen polkadot-mekon, ettei minun tarvitsisi maksaa tästä sitä satasta, koska minullahan oli jo neljä Vivien of Hollowayn mekkoa, mutta lopulta ratkesin kuitenkin ja arvatkaapas onko sille halvemmalle mekolle ollut kovinkaan paljon käyttöä sen jälkeen? Muutaman kerran olen sitä käyttänyt, mutta jos haluan punaista pilkkua, niin tämä on valintani.
Ja koska Vivien of Hollowayn mekoista on vaikea saada tarpeeksi, samassa tilauksessa punaisen polkadot-mekon kanssa tuli myös pinkki. Ostin myös kermanvärisen Samsin petticoatin, joka teki samanlaiset ylläripyllärit kuin tuo punainen mekko ja osoittautui pari tuumaa liian pitkäksi. Tai siis tuon punaisen mekonhan kanssa se oli juuri oikean pituinen, mutta muita mekkoja ajatellen vähän liian pitkä. Onneksi Samsin alushameissa on kuminauhakujat, joten siirsin kuminauhan yhtä ylemmäs.

Tämä pinkki mekko istuu toistaiseksi kaikista parhaiten, koska luut eivät ole vielä taipuneet siinä vatsamakkaroitani syleilemään ja sillä on samanlainen istuvuus kuin navynsinisellä ja punaisella mekolla. Se on myös pituudeltaan sitä mitä VoHin nettisivuilla luvataankin, eli samanpituinen kuin kaikki muut mekot (paitsi nuo kaksi pilkkumekkoa). Kangas on tässäkin puuvillasatiinia, mutta se tuntuu paljon pehmeämmältä, sileämmältä (ja ehkä jopa kevyemmältä) ja todella miellyttävältä. Näin talvella tällaisissa pirteissä vaatteissa erottuu vielä enemmän joukosta kuin kesällä, mutta olen käyttänyt tätä töissä neuletakin ja tyllin kanssa muutaman kerran näin talvellakin, viimeksi tässä kuussa.
Toistaiseksi viimeisin VoH-mekkoni on tämä ihana Cream Rose Floral, joka oli käsittääkseni vain jonkin aikaa myynnissä ja minä pari viikkoa arvottuani ostin tämän, vaikka en edes pidä kukkakuviosta. Tämä ei kuitenkaan näyttänyt mummolan verhoilta ja kukkakuvio sopi tukanväriini, joten käytin tilaisuuden hyväksi ja ostin itselleni supernaisellisen kesämekon. Mekko on joustamatonta 100% puuvillaa, mutta kumma kyllä istuu huomattavasti napakammin kuin puuvillainen kuppikakkusisarensa. Itseasiassa tämä on ainoa(!) Vivien of Hollowayn mekko, jossa rintamus ei ole minulle liian iso, joten voin käyttää tätä olkaimettomien liivien kanssa. Vyötärölläkään ei ole hirveästi liikaa tilaa, joten hyvin istuvan yläosan ansiosta tämän kanssa ei välttämättä tarvitse vyötäkään.

Pienenä yllärinä tämänkin mekon helma on sitä pitempää sorttia, mutta se ei sinällään haittaa, koska kangas on niin hentoa ja laskeutuu kauniisti. Rinnanympärys hämmentää edelleen, että jos minulla oli jo kuusi mekkoa, joissa kaikissa on isohko rinta, niin miten tässä onkin yhtäkkiä juuri sopivan kokoinen? Ja mitä muut asiakkaat sanovat, joilla edellinen rintamus oli juuri sopiva, mutta tämä onkin liian pieni? Ero ei toisaalta ole ole niin dramaattinen, koska tässähän on kyse lähinnä luiden hiukan pienemmästä kaaresta, mutta jollekulle näistä ylläripyllärivaihteluista voi tulla ongelmia.
Yhteenvetona sanottakoon, että hupsis. Näitähän on seitsemän samanlaista. Ai miten niin kaavoihin kangistunut?

VoH pähkinän kuoressa:
- Olen ostanut kaikki mekot Vivien of Hollowayn omilta sivuilta, suurimman osan täyteen hintaan, mutta osan koko sivuston -15% alennuksesta. Kuppikakkumekko ja toppi olivat puoleen hintaan.
- Mekot myydään sivuilla mittojen mukaan, joten kokolappua on turha tuijottaa. Vivien of Holloway käyttää vintage-kokoja, jotka ovat nykyaikaisia pienempiä ja varsinkin nämä halterneck-mekot on tehty tiimalasivartaloa korostamaan. Olen yleensä kokoa S/UK10, mutta näissä mekoissa olen UK14/L.
- UK14-kokoisen mekon mitat ovat 36-28-40, eli n. 91-72-101, joka vastaa kokoa EU38. Todellisuudessa melkein kaikki mekot ovat hieman väljempiä ja varsinkin puuvillasatiini joustaa pari senttiä, joten jos putoaa kokojen väliin, kannattaa ottaa (materiaalista riippuen) pienempi. Minäkin olisin varmaan muutama kilo sitten mahtunut pienempään kokoon (vaikka mittani ovat juuri tämän koon), mutta nykyään en uskalla koettaa, koska viimeisimmässä mekossa rintamus oli muita pienempi ja vaikka vyötärön voi litistää alusvaatteilla, en välttämättä halua tehdä sitä rinnoilleni.
- Kaikki tilaukset tilaukset ovat tulleet perille parhaimmillaan saman viikon aikana, jos olen maanantaina tilannut. Yleensä toimitusaika on 4-5 päivää ja paketti laitetaan aika pitkälti maksua seuraavana päivänä matkaan.
- Toimituskulut Suomeen riippuu paketin koosta -> enemmän tuotteita, enemmän hintaa. Yli 150£ ostoksille saa ilmaisen toimituksen ja pikkukivaa kylkiäisenä.
- Ei, en taida tarvita ihan heti lisää tämän merkin mekkoja. Olen jo ostanut kaikki printit, jotka ehdottomasti tarvitsen ja haluan.

Joko houkuttaa lähteä nettiostoksille?


In English:
Looks like I have 7 Vivien of Holloway dresses, all of them halterneck circle dresses and size UK14, which has the measurements of 36-28-40. Most of the dresses are larger though, since my waist is 28" and I need to wear belt with almost all of my dresses, except for my favourite navy dress. In addition to that I need to wear bombshell bra to fill the bust, which is larger than what measurements say, probably because of the boning.

Some of the dresses are a little different even though they're supposed to be the same. Navy, red and pink polkadot all fit the same, but red polkadot dress and black polkadot dress both have like 1 inch longer torsos and skirts. I have no idea why it's like this, but I've learned to accept that they are simply longer than my other dresses falling half way down my calf rather than falling right below my knee.

The last dress that I bought was my Cream Floral Rose dress that is 100% non-stretch cotton (whereas the others are slightly stretchy cotton sateen) fabric perfect for summer. It has a longer skirt as well and on top of that the bust sizing is actually what the site is listing and therefore this is the only dress that has a fitting bust for me. O_o For once I can wear strapless bra with this and the best thing is that I don't even need a belt to emphasize my waist, because the top fits so well it stays perfectly in place. Too bad it's winter, I'd love to wear this more often.

I love all my VoH dresses, but they are sort of a trouble, because most of them are supposedly dry clean only. I asked about it from their stuff and they said they recommend dry cleaning for darker fabrics to avoid drip marks, but said if I want to take a risk I could try handwashing. I assume the lighter fabrics are ok with handwashing as that is what they used to recommend before changing all washing instructions to dry clean only. The boning probably don't like getting wet, but if I wash my dresses gently I hope it'll be ok. I mean, it's supposed to be a high quality british product so I assume it's not like the boning will get all rusty or something like that?

Some of my dresses really need a good wash, but I really don't want to pay 30€/dress to get them cleaned. It's not like I can't give them a nice air bath most of the time, but eventually they'll need to be washed properly.

How have you washed your VoH dresses (with boning)?

8 kommenttia:

 1. Mekot ovat nättejä, mutta mua kyllä huvittaa suuresti ajatus että ihan tosissaan valmistetaan puuvillamekkoja, joita ei voi pestä! Koska siis puuvillahan on parhaiten pestäviä kuituja, ja musta on valmistajalta tosi härskiä käyttää niin heikosti värjättyjä materiaaleja, että ne menevät pilalle yhdessä pesussa :D Itse siis tämän perusteella en ostaisi yhtäkään mekkoa, koska kyseessä on ihan puhtaasti kikka saada ihmiset ostamaan enemmän huonosti kestäviä vaatteita, mikäli mekko ihan oikeasti ei kestä vettä värien takia. Sama pätee muoviluihin, ne ovat vaatteissa (paitsi ehkä oikeasti kertakäyttöisissä, kuten hääpuvuissa) tarpeettomia juuri siksi, että ne taipuvat mutkalle, oli henkilö miten hoikka tahansa. Lisäryhtiä tulee kyllä hetkeksi, mutta muovi väsyy ihan kenen tahansa vartaloa vasten ajan kanssa.

  En siis sano tätä mitenkään piruillakseni, koska selvästi nautit mekoistasi (syytä onkin, näyttävät hienolta), mutta ammattilaisena tietenkin katson vaatemerkkejä vähän eri silmin. Pesuohjeita kyllä monesti hätävarjellaan siksi että merkki tahtoo siirtää vastuuta pois jos kuluttaja pesee vaatteen pilalle, mutta rajansa kaikella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen, että valtaosa tuossa on hätävarjelua, ettei merkkiä voi syyttää huonosta laadusta jos kuluttaja ottaa riskin ja pesee mekkonsa väärin, koska ei kai oikeasti noin laadukas kangas mene kastuessaan pilalle (kastuuhan mekko kemiallisessa pesussakin, mutta eri aineista). On se sateessakin kastunut, mutta ei siihen ole jäänyt onneksi rantuja. Tietysti jos sitä roikottaa kuivamassa jossakin niin paksu kangas kuivaa pitempään, mutta ei siihen PITÄISI teoriassa jäädä mitään isoja näkyviä juovia, vaikka tummiin vaatteisiin joskus jää esim. pesuaineesta jälkiä ja materiaalista riippuen saattaa jäädä vaaleampia laikkuja märkiin kohtiin. Parissa Collectifin bengaliinimekossa on tämä homma, että kastuneiden kohtien ympärille jää vaaleampia laikkuja tilapäisesti näkyviin ja se on hemmetin ärsyttävää, koska kyseessä kuitenkin puhdas vaate.

   Minulla on myös Pinup Couturen mekkoja, joissa on kaikissa poikkeuksetta suosituksena Dry Clean (koska USA, jossa se on yleistä), mutta pesin yhden näistä koneessa (valkoisen jossa oli isoja punaisia ruusuja) eikä se mennyt miksikään. Valkoinenkin pysyi valkoisena, mutta siinä ei toisaalta ollut luita.

   Poista
 2. Oi vitsi oon kade sun mekkokokoelmasta *_* Ite oon niin pihi ja laadukkaat kellomekot niin hintavia, etten omista kuin muutaman ja nekin on alennusmyynneistä... :D Jään innolla oottamaan jatkoa tälle postaussarjalle!

  VastaaPoista
 3. The boning is probably plastic - steel boning is just gor corsets normally.

  What an amazing collection! I think they have some great new stuff this season.

  Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah it would make sense if it's plastic, but it feels much harder steel like material. It does bend eventually though, so it's probably plastic and therefore handwashable. I guess I'll take the risk at some point and wash it to see if the color will fade or not. If VoH uses quality fabrics (which they feel like), they should keep their color when washed in low temperatures. If the color fades instantly when the dress gets wet, it's not a good quality fabric.

   Poista
 4. Aivan upeita mekkoja jok'ikinen! Mun on pakko nyt katsastaa noista muutamat, koska alkaa näyttämään siltä, että mä rakastuin... Varsinkin tuo vaaleanpunainen herkkutoppi, en kestä! Oli pakko vilaista tuonne Vivien of Hollowayn sivuille ja siellä näytti olevan muutakin mekkojen lisäksi, eli aika tutustua ajan kanssa :) Mä olen itseasiassa etsinyt jotain vanhanaikaista ja fiftarihenkistä mekkoa, mutta tähän mennessä ainoat fiksut yksilöt löytyivät Cybershopista ja nekin olevan vähän kiikunkaakun. Kiitos vinkistä ja erinomaista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Vivien of Hollowaylta löytyy vaikka mitä muutakin, mutta minulla itselläni on kokemusta lähinnä näistä kellomekoista. Haluaisin kovasti Grace-mekon, jossa on wrap top, mutta ne on jostain syystä niin paljon kalliimpia, ettei ole tullut ostettua.

   Cybershopista toki löytyy joitain fiftarityylisiä mekkoja, mutta mielestäni siellä on todella surkea valikoima, koska se on vain osa myytäviä vaatteita eikä niin että kauppa keskittyisi kokonaan repron/fiftarivaatteiden myyntiin :)

   Poista
  2. Tuo navynsininen ja polkadot -mekot. ❤

   Poista