torstai 16. heinäkuuta 2015

Päivän asu on punainen - taas

Parin viime viikon aikana tapahtunutta:
- Rymysin portaissa turvalleni ostosten kanssa. Ei ole eka kerta, kun meinaan kompastua, mutta oli ensimmäinen kerta kun kompastuin. Kolmatta viikkoa nätti mustelma polvessa, joka alkaa onneksi haihtua.
- Riisuin talviturkin vissiin pari viikkoa sitten lauantaina. Kesä oli, kesä meni. Unohdin ottaa kuvia uudesta (Lappeenrannasta toukokuussa ostetusta) uikkaristani.
- Viime perjantaina kun olin menossa Sokokselle, nuori mies/poika pysäytti minut mäessä vain sanoakseen: "Anteeks, että häirihen, mutta oot miun mielestä tosi kaunis." Ja niiltä seisomilta sitten pinkoi karkuun. Tuli hyvä mieli perjantain kunniaksi.
- Kiharsin eilen illalla tukan täksi päiväksi, eikä se ollut vielä tänä aamuna ihan täysin suora. Wuhuu!
- Tilasin n. 300 eurolla tavaraa Collectifilta... Ai mikä säästäminen?
- ... Ja ostin tänään 75 euron heräteostoksen, eli Vibram Fivefingersit. Puolustaudun sillä, että viimeinen jäljellä oleva koko (38) oli minun ja värikin (vaaleanpunainen) oli oikea. Kuvia tulee myöhemmin ostospostaukseen, kunhan Collectifin tilaus joskus saapuu.
- Osallistuin myös Wannaben mekkokilpailuun parilla kuvalla, kuten sanoinkin. Käykää äänestämässä. Jos ette tunnista, niin olen se, joka maastoutuu metsään.

Sitten päivän asua.
Olen käyttänyt töissä aika paljon tuota jakkua, jonka ostin mummon hautajaisiin viime vuonna. Se oli koko pitkän talven kaapissa unohtuneena, josta löysin sen oltuani töissä jonkin aikaa. Se jotenkin asiallistaa kaikki asut, vaikka en minä tätä asua asiattomanakaan kyllä pidä. Ihan riittävän siveä, vaikka tukan väri riiteleekin punaisen kanssa.

Hiuksista puheen ollen, eikö ole väri pysynyt hyvin päässä? Viidettä viikkoa mennään, eikä ole vielä haalistunut hirveäksi. Color Mask kerran pari viikossa vähän juosten kusten ja väri on pysynyt hyvin.
Eilen myös tosiaan kiharsin hiukset ja aamulla näyttivät peräti kiharalta. Toki niitä harjasin ja pyöräilin ja olin 8h töissä, mutta ihan hyvin säilyi muoto. Kiitos Cutrinin muotovaahdolle, olisi pitänyt ostaa alesta useampi törppö. Tukkakin on tuuhea kuin Farrah Fawcettilla, tai ainakin melkein.
Heräteostoksien ja Collectifin tilauksen ohella haluaisin myös Vivien of Hollowaylta (taas) uuden mekon, mutta tuntuu vähän, että sen hankkiminen menee ensi kuun puolelle... ja sitten taas ei ole hirveästi järkeä ostaa kukkamekkoa, kun alkaa tulla jo syksy. :D Saa nähdä. On minulla vielä kaksi kokonaista kuukautta ja yksi vajaa aikaa säästää sitä rahaa ennen kuin työt loppuu.

Kuun lopussa pitäisi suunnitelmien mukaan nähdä Paawoa ja toivon mukaan sää lämpenee. Ensi viikoksi olisi luvattu lämmintä ja minun tuurilla lämmöt käy piipahtamassa ja lähtee juuri ennen viikon lomaani. Olisi kiva käydä uimassa ja mökilläkin ennen kuin syksy tulee. Järvien keskellä kasvaneena kalana kidukseni alkavat jo vaatia sitä pulikoimista, ja vesimittari huutaa hoosiannaa.

Ja loppuun päivän randomfakta: kaikki neljä ollaan työryhmässä syntyneet syyskuussa ja yhtä lukuun ottamatta horoskoopilta Neitsyitä. Ja sitten se joukon Vaaka on se pikkutarkin.
Töihin ei siis ole asiaa, jos et ole:
1. punatukkainen
2. syntynyt syyskuussa 
Molempien kriteereiden täyttämisestä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Syyskuussa syödään herkkuja.

2 kommenttia:

  1. Kaunis :) Ihanat kengät :)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Ja tukkasi on tosi upean värinen, käy sinulle todella hyvin. :)

    VastaaPoista