perjantai 24. toukokuuta 2013

Rotten Gerbera

Eli viikon randompäivitykset.


Pikkuveljellä oli synttärit viime viikolla(ko?), joten kävimme viikonloppuna baarissa. Siitäkin hirveä sähläys, kun ukkoni ensin tokaisi, ettei varmasti lähde minnekään, ettei tee mieli alkoholia. Minä olin samaa mieltä, kun olin jo muutamana päivänä napsinut naamaan kotitekoisia Avaloneja. (Kasvatin alkoholivarastoani Pisang Ambonilla.)
Pyysin kuitenkin pikkuveljen kihlattuineen syömään lettuja. Ukkoni sitten siinä totesi, että kai sitä voisi lähteä lopulta kuitenkin. Menimme Rocksiin ja heti ovella huomasimme kuinka sisään lappaa liivi-/moottoripyöräjengiläisiä, joista monet olivat niin humalassa, että kaatuivat tilataksista ulos astuessaan. Ihme, että portsari päästi sisään.

Joku tuijotti persettäni baarijonossa oikein ihanan avoimesti, yksi vilkutteli minulle pöydästään (vaikka istuin poikaystäväni vieressä) ja toinen näytti minulle peukkuja ohikulkiessaan. En tiedä sitten johtuiko se siitä, että kävin välissä joraamassa Gentlemania ja Gangnam Styleä vai siitä, että hoilotin Queenin Bohemian Rhapsodya (soittivat kaikki toivebiisini :D) vai mistä. Poikaystävää ketutti, kun minä vaan naureskelin.

Totesin, että kotitekoiset Avalonit ovat parempia kuin baarissa, eikä pelkkää baarin kura-Sprite Lightia voi siitä syyttää. Totesin myös, että ei ole paras mahdollinen idea tehdä suosikkidrinkkejä kotona tai siitä voi tulla tapa...
Sävelsin vähän Avalonin mittasuhteita omiin tarkoitukseeni ja sain siitä täydellisen: 3cl vodkaa, 3cl Pisang Ambonia, 6 cl omenamehua ja loput 7UP:ia. Jäitä tietysti jos niitä löytyy + vähän limemehua.

Ennen baariin menoa trollasimme veljeni kanssa ja kehitimme kokonaan uuden drinkin niistä aineksista, mitä kotoani löytyi. Nimeksi valikoitui Rotten Gerbera keittiön pöydällä kököttäneen kuolleen gerberani johdosta, koska väri muistutti lähinnä sitä.

Rotten Gerbera

2 cl vodkaa (Smirnoff)
2 cl Bols Blue -likööriä
2 cl Pisang Ambong -likööriä
6 cl appelsiini-mangomehua
6 cl Sprite/7UP

Maku oli hyvä, raikas ja hedelmäinen, mutta väri... homehtunut :D

3 kommenttia:

 1. Hih! :3 Ihana nimi ja banneri blogillasi, niin söpö! <3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Aloitin uuden kesäaiheisen blogin, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa: http://kesainen.blogspot.fi/

  Kirjoittelen kyllä vanhaankin blogiin, mutta ajattelin että olisi kiva aloittaa tuollainen blogi missä voisi höpötellä kaikkea kesästä, suunnitella kesää ja kertoilla kesäkuulumisia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä kurkkaamassa :) Kesäfiilikset on aina mukavia.

   Poista