keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Haaveilua ja sovituskoppishoppailua

Miehelläni oli maanantaina hieronta porukoiden naapurissa, joten lähdin myös käymään porukoilla samalla reissulla. Oli kaunis sää, joten ennen sitä päätin kävellä kaupunkiin haaveilemaan ja katsomaan löytyisikö ballerinoja. Otin pari kuvaa satamasta ennen haaveilureissuani ja jäin istumaan vähäksi aikaa penkille aurinkoon. Nahkatakissa ja tekonahkahousuissa oli vähintäänkin lämmin, kun lämpöasteita oli 8-10.

Byebye Pölkky, tilalle tulee joku terassi, jossa on kärpäsen kokoinen alue vailla kattoa, muutoin katon kanssa. How dare you, Pölkky oli koko kaupungin suosituin terassi.
Gussaccin laukku lähikuvissa. En ollutkaan esitellyt sitä :)
Olin jo kävellä Jessica K:n ohi, kunnes paikansin sen pienestä valkoisesta rakennuksesta vähän pääkadun ns. keskikohtaa. Olisin varmasti tepastellut ohi, jos kävelytien vieressä ei olisi ollut mainoskylttiä. Minä jo säikähdin, että ainoa Guessin kenkiä myyvä liike olisi lopettanut nyt, kun sen entiselle paikalle tulee Maxico, joka myy mainosteipeistä päätellen Escadan ja Gantin tuotteita. Kesäsesonkina menee varmasti kaupaksi venäläisturisteille ja oli jo suoraan sanottuna aikakin, että tänne saadaan laatutavaraa myyntiin, onhan täällä kesäisin ihan järkyttävästi ulkomaalaisia turisteja. Ajattelin kysyä vieläkö kaipaavat sinne myyjiä, vaikkei minulle koulutusta olekaan, mutta putiikki on vielä remontoitavana.

Haahuilin Mekassa ja Lindexillä, kun luulin uuden malliston tulleen jo sinne, mutta olin kaksi päivää liian aikaisin liikenteessä. Sovitin siellä joka tapauksessa yhtä toppia, joka näytti verkkokaupassa herttaiselta, mutta ylläni... Ehm. Ei hyvä, joten poistin kuvankin.


Minun ei pitänyt ostaa mitään, mutta ostin ylläolevan mekon H&M:ltä 9.95€ hintaan. Se oli pehmoinen, eikä laisinkaan niin ohut kuin mitä olisin kuvitellut. Sopiva kotiin ja ulos ilmojen lämmetessä. Mammalle kerroin valkoisen valheen, etten ostanut mitään, mutta ukolle paljastin ostokseni, koska hän tokaisi, ettei tuomitse minua ja tietää, etten varmasti lähde kaupungilta ostamatta mitään. <3

Edelleen puuttuu jokapäiväiseen löntystelyyn sopivat ballerinat, mutta mekkokavalkadi kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti