lauantai 15. huhtikuuta 2017

Fairytale Sinead Dress

On tämä kevät ollut kyllä ihmeellinen. Vuoron perään on 6 astetta lämmintä, vuoronperään sataa montakymmentä senttiä lunta ja on pakkasta. Nythän lumet ovat jo valtaosin sulaneet (pakkasta on silti), mutta tässä kuvia edellisen lumituiskun jäljiltä maaliskuun lopusta, kun kelit olivat vielä huomattavan talviset. En ole ikinä siristellyt yhtä paljon kuin näiden kuvien ottamisen aikaan, meinasin tulla tuossa auringonpaisteessa lumen ympäröimänä ihan sokeaksi :D
Tällä kertaa parrasvaloihin pääsee tämä upea Lindy Bopin Sinead Fairytale-mekko, jonka ostin samassa paketissa kahden aiemman jo blogissa esitellyn mekon ja hameen kanssa. Tämä on samaa mallia kuin Sinead City Lights-mekko, joka näkyi blogissa aiemmin jo maaliskuun alkupuolella ja istuu tismalleen samalla tavalla. Vyötärö on minulle vähän korkealla, mutta koska yläosan kiiltävä trikoomainen kangas venyy, sen saa venytettyä suunnilleen oikealle kohdalle ja vyötärön saa kurottua mekon mukana tulevalla vyöllä kapeaksi. City Lights-mekon kanssa mainitsin hihojen läpinäkyvyydestä, mutta tämän kanssa se ei ole samanlainen ongelma, koska pohjaväri on vaalea eikä kalmankalpea ihoni paista siitä samalla tavalla läpi. Torso taas on vuorattu, joten voi huoletta käyttää vaikka mustia alusvaatteita jos siltä tuntuu.

Mekossa on mukavan leveä swing-helma, joka imaisee alleen kivasti myös Samsin alushameeni alleen, eikä näytä siltä, että se olisi liian täyteen ahdettu kuppikakku. Toki ainahan se olisi parempi, jos helmaa olisi vielä iiiihan vähän enemmän (koska enemmän on enemmän), mutta kauniilta tämä näyttää rypytyksen kanssa myös vähemmälläkin tyllillä. Helma ei itseasiassa välttämättä tarvitse sellaista ollenkaan, koska mattapolyesteri ei takerru samalla lailla sukkahousuihin kuin puuvillakankaat ja rypytyksen ansiosta mekko laskeutuu nätisti alas muutenkin. Materiaali onkin mekon parhaita puolia, tekee siitä samaan aikaan moneen arkitilanteeseen käyttökelpoisen, mutta myös juhliin kelpaavan. Mammakin rakastui helman printtiin, mutta kuka nyt ei rakastuisi?

Katsokaa itse miten upea!
Mekon printti olikin suurin syy, miksi tämä oli pakko saada. Aiempi Sinead-mekkoni oli sellainen, että otanpa tuon tuosta, kun se näyttää kivalta, mutta tämä oli sellainen must get-mekko, joka oikein huusi nimeäni. Jos joku mekko näyttää oikeasti minun persoonani, niin se on tämä tässä näin. Upea helma, kiva yläosa ja monikäyttöinen vyö, jota voi käyttää muidenkin mekkojen kanssa ja jota on tullutkin käytettyä jo aika paljon.

Sinead Fairytale-mekko on tainnut puhutella muitakin, koska tämä on myyty jo kahdesti vai kolmesti loppuun sekä Lindy Bopin sivuilta että ainakin niiltä myyjiltä, joilla tätä on ollut varastossa. En ihmettele yhtään, koska mekko on 30£ hintaan todella edullinen. Eihän tätä voi verrata mihinkään Pinup Couturen luksusmekkoihin, koska tässä oli muutamia irtolankoja roikkumassa eikä helman materiaali ole yhtä laadukasta miltä se näyttää, mutta kyllä tämä on enemmän kuin hintansa arvoinen ja jos joku vielä tämän jostain bongaa, niin kannattaa kyllä ostaa. Upean näköinen ja mukava päällä.

Kyllä tähän kulminoituvat hyvin omat henkilökohtaiset tyylimieltymykseni.
Viimein kuviin pääsevät myös nämä ihanat TopVintagelta ostetut Powderin puuterinvaaleanpunaiset hansikkaat (jotka on nämäkin jo loppuunmyyty tai poistettu sivuilta näin kevään tullen). Nämä ovat 80% villaa ja 20% viskoosia, joten nämä ovat lämpimät ja superpehmeät käsissä ja ovat olleetkin runsaassa käytössä. Mukavaa näissä on tuo, että varret ylettävät hieman korkeammalle, joten ei käy sitä, että ranne pilkottaa jonkin takin hihan alta paljaana, mikä on välillä ollut ongelmana joidenkin takkien ja hansikkaiden kanssa.

Aika harvoin tulee kuvattua asusteita, vaikka olen niihinkin yrittänyt viime aikoina panostaa, mutta viimein nämäkin pääsivät kuviin. Värimaailma vain osui hyvin nappiin tämän mekon kanssa ja hattukin sopi hienosti tyyliin, peittää juurikasvunkin mukavasti :D

Vähän höpsösti kävi tämän postauksen julkaisuajankohdan kanssa, että kaikki tässä esitellyt vaatteet on ehditty myydä loppuun, mutta minkäs teet.
Dress: Sinead Fairytale Dress by Lindy Bop
Petticoat: Sams 545
Hat & Gloves: TopVintage
Boots: Gabor

Kaikki kolme työhaastattelua on nyt käyty läpi. Siihen ensimmäiseen työpaikkaan en ylläri, ylläri päässyt (koska en ole mielisairas :D), mutta kaksi muuta menivät omasta mielestäni ihan hyvin. Varmaan kun on jo yhden käynyt alta pois, niin ei enää tarvitse muita stressata ja voi olla ihan rehellisesti oma itsensä. Pääsiäisen jälkeen pitäisi selvitä, että pääseekö sitä jonnekin, joten pidetään peukut pystyssä. Varmuuden vuoksi työkkärin ahdistelemana liityin jonkin työttömien työllistämistä edistävään hankkeeseen, että jos nyt niin huonosti käy, ettei töitä irtoa, niin ehkä sitä jotain muuta tekemistä keksii. Kävin myös moikkaamassa vanhoja työkavereita ensimmäistä kertaa vuoteen, kun samassa rakennuksessa olin. Sähkötkin lähtivät juuri sopivasti, vittuilin kai liikaa työkkärin epäselvistä ohjeista, että suuttuivat ja pistivät kaupungin pimeäksi.

Oli joka tapauksessa mukava nähdä pitkästä aikaa vanhoja tuttuja. Yksi entisistä työkavereista oli juuri ruokatauolla kun olisin käynyt kurkkaamassa, että täytyy kai piipahtaa siellä toistekin paremmalla ajalla, jos nyt vaikka veisi jotain herkkujakin mukanaan sen sijaan, että kävin vain syömässä poikien suklaamunat.

Olen tehnyt lammasta jo parina vuonna pääsiäisenä, mutta tänä vuonna iski pihiys ja en raaskinut maksaa karitsasta melkein 35€/kg, joten ostamatta jäi. Tänä vuonna syödään sitten kotitekoista pizzaa ja kanaa. Simatarvikkeet ostin vappua varten ja (viina-)pullojakin löytyy. Simat Baileys- ja Smirnoff-pulloihin porisemaan. Toivotaan ettei poksahtele, en ole ennen lasipulloihin tehnyt.

Hyvää pääsiäistä kaikille!


In English:

Something tells me I haven't been very active at blogging, because when I bought these items, these were all still available, but now when I'm posting this blog post, all of them are sold out... Well, I kind of understand why, because this Sinead Fairytale Dress by Lindy Bop is absolutely gorgeous! It's been sold out on their site for two or three times in a row, but I was lucky enough to grab this around the first round way back in February along with my other Sinead City Lights dress, Peggy Sue skirt and Delta Carnaby Street dress. Yeah, I told you I bought three dresses in one go, but this one is the sole reason I bought any of them.

This Fairytale dress is how I would describe my style if I had to do it with one outfit. It just screams me. The top is lovely light pink and black stripe that looks very elegant and the skirt... Omg, just look at the print and the colors! It's so dreamy, full of fantasy and gives that subtle princess vibe I love. It's also full enough to fit my Sams 545 petticoat underneath, but very well wearable without one. The pockets are a little bit too small like on my other Sinead dress, but the sleeves look better, because they're not so obviously see-through because of the light fabric that works well with my pale skin tone. The belt is also nice and I have already worn it with other dresses a couple of times.

The material of this dress is 97% polyester and 3% spandex (the top has more spandex, like 10% if I remember correctly) and it's a very lovely matte poly fabric. Machine washable, doesn't need ironing, great for casual and party wear alike. Not too shiny, but just enough to make you feel like a lovely princess. Even my mum liked this dress and she usually complains about every single dress I buy (because I buy too many). The price was very affordable as well, only 30£, which is probably why this sold out so fast. You can't compare the quality to some more expensive brands, but for the price it's still very good. Well worth the cost.

I had planned on featuring those Powder gloves in my blog earlier this winter, back when they were still available, but they didn't quite work together with the previous outfits. With this dress however they work perfectly. The light powder color works so well with the dress and the buttons are a nice addition to the style. I'm quite happy with myself when I put this outfit together, even my lovely hat looks like it belongs with this dress and not just something I used to cover my root growth... Which I totally did though :D

I'm finished with my job interviews and now I'm just waiting to hear from them. I also finally went to see my co-workers from my previous after being away for almost a year and it was really nice meeting them. One of them I didn't get to meet because she was on lunch break so I guess I gotta visit them again at some point, preferably not waiting another year before I finally do that.

Happy Easter to everyone!

4 kommenttia:

  1. So gorgeous! And your waist looks tiny. Good luck with the interviews xx

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana yhdistelmä värejä ja kuvioita! Todella kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Happy Easter to you! :)
    What a gorgeous skirt, that looks lovely on you! I'm loving those gloves to, they looks so stylish yet warm! xo

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia, kuten aina. :) Tuon mekon printti on kyllä tosi söpö, ja nuo hansikkaat ovat aivan ihanat!

    VastaaPoista