torstai 12. toukokuuta 2016

Metsätiellä

Olen ollut todella laiska. Minulla on kuvia kahteen tai kolmeen postaukseen, mutta en ole jaksanut käydä blogimaailman puolella reiluun viikkoon laisinkaan vaan olen pelannut The Sims 4:sta nenä ruudussa kiinni. Nautin myös ihanista lämpimistä säistä niin kauan kuin niitä kesti, sillä nyt mittari ei näytä enää samanlaisia lukemia kuin vielä alkuviikosta. Toissapäivänä, eli viimeisenä kesäpäivänä, kipaisin viime tingassa mustien pilvien ilmestyttyä lenkillä, joka päättyi vesisateessa kotiin juoksemiseen, mutta ainakin tuli nautittua säästä. (Liian myöhään, myönnettäköön.)

Ulkona on edelleen kauniin aurinkoista, mutta en ehkä enää uskaltautuisi ihan pelkässä topissa ja capreissa pihalle niin kuin pitkin viime viikkoa. Tässä on kuvia viime viikonlopulta, kun sain houkuteltua poikaystävänkin ulos vähäksi aikaa. Tarkemmin sanottuna hän ehdotti kuvauksia ja minä otin tilaisuudesta vaarin ennen kuin siippa ehti muuttaa mielensä, koska sitä mielen muuttamista tapahtuu usein ja vielä sellaiseen aikaan, että maksimaalinen vitutus on taattu. Nyt sain kuitenkin nauttia hyvästä mielestä, mukavasta ympäristöstä ja kauniista säästä uusissa capreissani.
Top: Dolores Top by Collectif
Capri pants: Hell Bunny Tina capris
Belt: Vivien of Holloway

Asun kulmakivenä on tosiaan Hell Bunnyn Tina-caprit, jotka ostin wannabelta pari viikkoa sitten. Viime vuonna kokeilin samanmallisia Sadie-capreja kahdessa eri koossa (XS ja S), eivätkä kummatkaan sopineet, koska housujen malli oli suora ja senhän tietää mitä käy kun iso takapuoli ängetään suoriin housuihin - eteen jää kiitettävän kokoinen pussi, jopa siinä pienemmässä koossa. Ei imartelevaa.

En tiedä miksi, mutta tänä vuonna päätin antaa capreille uuden tilaisuuden ja kävin sovittamassa niitä. Onneksi kävin, koska Hell Bunny on ottanut virheistä opikseen ja muotoillut housunsa korostamaan tiimalasivartaloa ja tehnyt kankaasta napakampaa, jolloin oma kokoni S oli näissä hyvä. Eteen ei tule rumaa pussia ja vaikka olen pitkäselkäinen, on vyötärö oikeasti korkea ja istuu kauniisti, vaikka jouston ansiosta liikkuukin alaspäin erityisesti takaa päin. Käytän näissä kuvissa vyötä, mutta housujen vyötärö yltää vyöhön nähden noin puoliväliin etupuolelta ja takapuolelta juuri ja juuri vyön kohdalle, kiitos kookkaan ahterin ja S-kirjaimen muotoisen selkärangan.

Helpot ja mukavat pöksyt kolmellakympillä. Nyt kun saisin nämä vielä punaisena, mutta wannabella ei ole ja nettikaupoista tilatessa ei voi olla varma saako sieltä viime vuoden mallia vai uutta mallia. Mielellään hommaisin näitä useammassa värissä nyt kun kerrankin olen löytänyt sopivat pöksyt itselleni, ettei tarvitse ostaa kolme kertaa kalliimpaa Pinup Couturea.

Mitä pidätte capreista? Joko on täydellinen pari löytynyt vai tuleeko käytettyä enemmän shortseja?


In English: 

We had such a beatiful weather for one week, but now it has gotten colder. It's still very beautiful and sunny, but I wouldn't dare to go out in an outfit like this that consists of a summer top and capris. Last weekend however was perfect to take some photos of my new Hell Bunny Tina capris. I don't usually wear full black outfits anymore, but I really liked this one. The Dolores Top by Collectif makes the outfit just a little bit more colourful. 

I initially didn't like capris made by Hell Bunny, because last year when I tried on the Sadie capris, they didn't fit at all. They were very straight so I they bagged at the front and didn't fit quite right at the back either. I tried two sizes and even the XS looked horrible and too large on me, because of the shapelessness. 

I really wanted more capri pants so this year I gave Hell Bunny another try and surprise: this time they fit great! The waistband is supportive and high enough for me (but could be higher for a more flattering fit) and there isn't that ugly pouch either. I'm so happy Hell Bunny changed the Tina capris, because now they fit true to size and actually enhance waist instead of hiding it. 
 
Now I really want these capris in red, but when ordering online there's no way knowing if they have stocked the older ill-fitting capris or the new glamorous ones. I don't even know if they remodeled all their capris or just the black ones (Tina, Anna, maybe Sadie?) and the navy ones. I just hope I'll be able to get these in red so I could avoid buying thrice as expensive Pinup Couture capris. 

What do you think about capri pants? Do you already have a good pair or do you prefer something else for those windy days?

7 kommenttia:

 1. Ompa kivan näköiset. Mä olen jo luovuttanut housujen kanssa juurikin s-kurvin ja ahterini koon takia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset superjoustavat bengaliinihousut onneksi mahtuu kookkaammallekin ahterille, varsinkin jos löytyy tarpeeksi korkeavyötäröiset :) Ei se vyötärö jää häiritsevän alas takaakaan, vaikka alemmashan se jää kun uloketta löytyy.

   Poista
 2. Capris suit you but I have not bought any myself as I prefer looser fits to tight trousers.

  VastaaPoista
 3. I love Capri pants, this outfit looks so great on you, such a classic rockabilly look! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat caprit! Just tollaset caprit on ollu etsinnässä. Itse oon pöksyjen ja shortsien suhteen vähän nuuka, en uskalla sovittamatta ostaa niitä ainakaan kalliimmalla. Niiden täytyy ehdottomasti istua hyvin ylle, ja mun outoon alakroppaan on vaikea sopeuttaa nykyajan malleja :S Mut noi kyllä näyttää tosi hyvältä, ja jos joustaa vielä niin se on plussaa. Pitää kokotaulukot jostain kaivaa ja miettii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miunkin on vaikea löytää sopivia housuja, kun tuota peräsintä löytyy, mutta nyt löytyi ihan hyvät :) Pinup Couturen caprit löytyy entuudestaan, että ne on vielä paremmat kuin nämä (koska korkea vyötärö ja vyölenkit), mutta huomattavasti hinnakkaammatkin.

   Poista
 5. Capri pants would never suit me, but this look is stunning on you - it shows your figure off beautifully! K x

  VastaaPoista