maanantai 23. helmikuuta 2015

Lumikki talvisessa metsässä

Eli hirvittävä, hurvittava läjä kuvia pakkasessa kellomekoissa kekkuloivista naisista.
Viime keskiviikkona laitettiin Paawon kanssa hiukset nätisti ja yritettiin kihartaa minun tukkani vähän Marilyn-tyyppisille kiharoille, mutta tukkani otti ja suoristui aika pian näiden kuvien ottamisen jälkeen. Liian isot kiharat ja liian pitkään kesti ennen kuin avattiin ne pienemmille osioille, joten ehtivät luttaantua, mutta ehkä vielä jonain päivänä kestäisivät puolta tuntia kauemmin.

Laitettiin molemmat päälle vaalea mekko ja punainen neule, Paawolla on punainen petticoatkin. Käytin kesällä paljon kuppikakkumekkoani, mutta talvella sen käyttö on jäänyt vähän vähäisemmäksi. Eikös Paawo näytäkin ihan Lumikilta Birdcage-mekossaan?
Dress: Lady Vintage Cream Birdcage Tea dress
Petticoat: Hell Bunny
Coat: Hell Bunny
Minä hain omalla tyylilläni enemmän fiftarikotirouvafiilistä, joka olisikin saattanut toimia, jos olisi kuvannut keittiössä. Valitettavasti meillä on kuitenkin niin hämärää ja rumannäköistä keittiössä, että oli parempi kuvata luonnonvalossa ulkona.
Dress: Vivien of Holloway Blue cupcake
Petticoat: Sam's
Belt: Vivien of Holloway
Cardigan: Collectif Freddie cargican
Kamerastakin loppui akku juuri sopivasti näiden kuvien oton jälkeen. Pikkuveljen piti tuoda laturi mukanaan, koska jostain kumman syystä järkkäriä ei voi ladata tietokoneen kautta niin kuin digikameraa. Kyllä pitää elämästä tehdä vaikeaa!
Aina kun Paawo tai joku hänen perheestään tulee kaupunkiin, tulee mukana sadepilvet. Nämä olivat viimeiset aurinkoiset kuvat, jotka saatiin, kun sitten tulikin jo loskasää ja vesisateet. Tottahan kyse saattaa olla ajoituksestakin, mutta meillä oli joka tapauksessaa hauskaa. Otimme kuvia, juorusimme, juonimme, kävimme elokuvissa ja keilaamassa ja teimme kuppikakkuja. Niistä teen erillisen postauksen, kunhan jaksan käydä kaikki kuvat läpi, ja tällä kertaa laitan myös kuppikakkujen ohjeen blogiin. Piti tehdä niin jo edellisellä kerralla, kun tein kuppikakkuja, mutta en saanut aikaiseksi ottaa niistä kuvia silloin. Alkutalvesta on niin hemmetin huono valo varsinkin sisätiloissa, mutta lopputalvea kohti valoa on enemmän ja siitä päästääkin osuvasti siihen, että näin maanantaina Paawon lähdön jälkeen aurinko paistaa. Ei taidakaan olla pelkkä vitsi nuo sadepilvet :D

P.S. Taitaa olla tähän saakka kuvaraskain postaus tässä blogissa, mutta oli niin paljon hyviä kuvia, että en viitsinyt karsia valtavalla kädellä vaan lätkäisin oikein kunnolla tasapainoksi niille kuvavajaille postauksille, joita on tässä talven aikana ollut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti