lauantai 10. tammikuuta 2015

Melkein kuin Mad Menissä

Tilasin ennen joulua Collectifin -50% alesta farkut, topin ja mustan kynämekon ja tilaus saapui viimein eilen. Kävin kipaisemassa sen kotia ja kauhulla pelkäsin sopivatko vaatteet päälle. Farkuista oli näet sanottu, että ovat melko isoa mallia erityisesti lanteilta ja mekon puolestaan tilasin kokoa normaalia pienempänä eli XS, koska sivuilla luki, että se on isoa mallia.

No, kaikki mahtuivat päälle, mutta mekko on tosiaan isoa mallia, koska se on venyvä neuletta ja koostaan huolimatta siltikin aavistuksen väljä erityisesti selästä. Siksi asustin sen asukuviin paksulla vyöllä, vaikka ilman vyötä mekosta tulee mieleen enemmän Mad Menin Joan. Ei sillä että olisin ohjelmaa katsonut, mutta pitäisi varmaan ryhtyä katsomaan. :)
Rakastan mekon pehmeää materiaalia, mutta olisihan se nyt joutanut vähän jämäkämpi olla, kun sivusta löytyy (tarpeeton) vetoketjukin. Täyteen hintaan en olisi tätä ostanut, mutta puolen hinnan mekoksi oikein mukava ja vöitä vaihtamalla (tai vaikka ilman vyötäkin) on loistava asu talvella ja syksyllä ja mikä ettei keväälläkin, kun kevääseen päin tässä mennään.
Väri on kestänyt päässä hyvin, 5 pesua takana ja kirkkaana mennään kiitos Color Mask shampoon ja hoitoaineen.
Mitä puolestaan tulee farkkuihin, niin ne ovat tosiaankin reisistä todella isot, vaikka minulla on melko paksut reidet. Tyyliltään ne ovat täydellisen fiftarit korkean vyötärönsä kanssa, mutta taas eivät yhtään minun tyyliseni. En vielä tiedä miten usein niille tulee käyttöä, mutta ehkä jos käyttäisin lahkeet kavennutettavana (mahtaako onnistua?) enemmän myötäileväksi niin miellyttäisivät omaa silmää ja miehen silmää, joka tuumasi, että ne ovat suoranaisen rumat ja kysyi vieläpä perään että ostinko miesten housut.
Dolores-toppi sentään istui täydellisesti, mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin ei sekään ole minun tyyliäni leikkaukseltaan, mutta ainakin se istuu päälle kuin toinen iho ja sopii yhteen niin normaaleiden kuin noiden edellä mainittujenkin farkkujen kanssa. Ne farkut taasen sopivat yhteen vain tasan tarkkaan tämän paidan kanssa, joten kallistun vakaasti farkkujen reisien kavennuttamisen kannalle. En vain tiedä onko se miten vaikeaa ja tuleeko siitä julmettomat kustannukset. Toisaalta se punainen talvitakkikin odottaa yhä kavennusta, joten olisi tosiaan asiaa ompelijalle.
Jos yhden mekon jättää ostamatta niin sillä rahallahan saa hyvin kavennutettua kaiken tarpeellisen, eikö vain?

Luistelemaan piti mennä, mutta ehti tulla jo pimeää ja näiden kuvien jälkeen aloin köhiä kuin tautinen. En kyllä usko, että tunnissa ehtii tulla kipeäksi, mutta katsotaan sitten sitä luistelua huomenna - jospa joku olisi ehtinyt lumisateiden jälkeen kolata jään puhtaaksi.

5 kommenttia:

 1. Näytät näissä kuvissa todella tyrmäävän upealta. Mekko on todella kaunis, tykkään mallista ja pääntiestä, sopii sinulle. <3 Color Maskit ovat varsinkin punaisen tukan pelastajia. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color Maskista on tosiaan ollut tosi paljon apua, varsinkin Color Mask shampoosta, niin ei väri haalistu juuri laisinkaan ja sitä voi huoletta käyttää melkein joka kerta kun pesee pään, ei värjää käsiä eikä tarvitse antaa vaikuttaa pitkiä aikoja. :) Kerran viikossa käytän ihan color maskia, muillon normihoitoainetta tai Biozellin colormaskia, joka on aika paljon miedompi mutta ajaa asiansa.

   Poista
 2. Looking stunning in that dress! Really gorgeous, it shows off your lovely figure. I love how shopping is your hobby, what a super one to have! Beats knitting any day surely?! x

  VastaaPoista
 3. Ansaitsisit kyllä hohdokkaamman taustan :) Vähän ristiriidassa upean ulkoasusi kanssa, mutta kontrastithan on muotia :D Miekin kyllä yleensä joudun otattamaan kuvat vastaavassa ympäristössä, kun ei ole vaihtoehtoja.

  Mekko näyttää kivalta ja yläosa varsinkin, tekee volyymia. Ilman vyötäkin näyttää varmasti kivalta, mutta vyön kanssa tykkään enemmän ja vyö korostaa muotojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella on hyvin vähän vaihtoehtoja taustaksi, meillä on liian pieni (ja sotkuinen ja pimeä) kämppä, että täällä voisi ottaa kuvia ja ulkona on tasan metsää ja kerrostaloja ja puolen metrin hangessa ei hingu sinne metsään :D
   Pakkasessa ei kaikenlisäksi kärsimättömän kuvaajan kanssa viitsi kauas lähteä, joten taustat on sitten mitä on, tai jää vaihtoehtoisesti kuvat ottamatta jos siippa toimii kuvaajana. Kesällä onneksi ulkoilukin maittaa, niin saa mukavampia kuvausympäristöjä.

   Poista