lauantai 20. syyskuuta 2014

Enjoying autumn in red

En ole pitkään aikaan ottanut asukuvia tai pitänyt kuvauksia. Olen istunut sisällä, kirjoittanut tarinaa serkkuni kanssa, pelannut Simsiä, käynyt lenkillä ja nauranut syntymäpäiväkortilleni, jossa luki viime vuodelta tuttuun tapaan:

Maawo 25.0 released!
New important improvements:
- Faaaabulous style
- OMG! It runs!

Koska minä jaksan nykyään jopa juosta hurjat 8 minuuttia (älkää naurako kymmenen kilometrin juoksijat, tämä on kaltaiselleni rapakuntoiselle rutjakkeelle hurja puristus) putkeen, piti sitten torstaina yrittää olla vaihteeksi fabulous. Päivän väriksi valikoitui punainen, kun on ulkona alkaa olla niin kauniin syksyinen sää. On muuten ilmoja pidellyt, 18-19 astetta jo viikon ajan ja aurinko paistaa. Kyllä kelpaa olla syntynyt syksyllä.
Heti kuvauksen alussa oli onni onnettomuudessa, että kamerastani loppui akku, koska pikkuveljen järkkäri sattui olemaan mukana ja sain sitten parempilaatuisia kuvia itselleni. Huehuehue.
Pitäisiköhän jättää se seuraava mekko ostamatta ja ostaa järjestelmäkamera?
Dress: Hell Bunny Momo
belt: Spiritstore
petticoat: Sams
heels: Pinup Couture
Ulkona on oikeasti edelleen yhtä lämmin kuin elokuussa ja jos ei tulisi pimeää jo seitsemän aikaan, voisi luulla, että on yhä kesä. Otimme kuvia auringonlaskun aikaan, joten oli aika mielenkiintoinen valotus valtaosassa kuvia, ja onpas muuten kiva erottua maastosta pienenä punaisena väriläikkänä. Minä kun ajattelin, että nyt syksyn värit päälle, mutta ulkona onkin vielä valtaosin vihreää. Ei sitten...

Pikkuveljeni toimi kuvaajana ja teki hyvin selväksi, että voisin joskus lätkäistä blogiin niitä "aitoja" kuvia, jotka räpsäistään vahingossa ja joissa satun aina näyttämään tavalla tai toisella häiriintyneeltä. Mutta tässä tulee: Behind the scenes part 1. Aloitellaan kesysti.
All hail autumn!
Minulla on epäonnistuneita kuvia kasapäin koneella, joten olisikin mielenkiintoista tehdä joskus postaus pelkästään niistä. Siinä näkee hyvin kuvattavan ajatuksen (olemattoman) juoksun ja kuvaajan taidot(-tomuuden). Olisiko liian ilkeää vai saako sitä nauraa itselleen ja hyväntahtoisille kavereille, jotka suostuvat räpsimään minusta kuvia?

Hyvää syksyä kaikille, toivotaan, että syksysateet ja kurasää pysyttelevät poissa vastedeskin. Ainakin itäpuolella Suomea, nauttikaa te Tampereella Silent Hillin säästä.

9 kommenttia:

 1. Silent Hillistä terveisiä! Sireenin ääniä ja pyramidheadia odotellessa...

  Ihana kokonaisuus ja todella hyviä kuvia saitte :D Pitäsköhän itekin hankkia Samsin petticoat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän haaveilen toisesta Samsin petticoatista, ehkä mustana tai valkoisena, ellei peräti molempia, huehuehue.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kengät on miunkin suosikit, 12cm koroista huolimatta supermukavat jalassa! Siitä pitkälti kiittäminen geelipäkiäpohjallisia. Vähän väljät mutta kestää kuitenki jalassa remmien ansiosta ja on mukavat, paitsi ei ehkä mukulakivikadulla :D

   Poista
 3. Ihanan ja rohkean värikästä! Noissa kalliolla otetuissa kuvissa on ihanan pehmeä ja lämmin, kesäinen valo! En kannata järjestelmäkameran ostamista, koska entiselläkin tulee noin hyviä kuvia (ja jääpä sitten uuteen mekkoon rahaa :) ).

  Olen harvoin kateellinen ja nytkään ei ole mikään iso kateus, mutta noille kuvausmaisemille olen kade! Mun puolesta vaikka jokaisessa sun kuvassa voisi olla taustalla Olavinlinna, järveä tai Linnankadun kauniita rakennuksia.

  VastaaPoista
 4. Gorgeous photos! What a beautiful town you live in too. I love red, and think it looks particularly good for Autumn. P x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, my home town is really pretty :) Red is the perfect color for autumn along with copper, but since I don't mind copper, I prefer red. Just ordered a new red dress and when it arrives, I'll be taking more beautiful autumn photos :)

   Poista
 5. Ooh miten ihania kuvia! Ja upea nainen. Ja mekko. Mulla taitaa olla sama mustavalkoisena, onko se H&R Londonin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on Hell Bunnyn Momo :) H&R London taitaa olla yksi niistä harvoista retromerkkien "massatuottajista", joilta minulla ei ole yhtään vaatetta vielä :D

   Poista