perjantai 14. helmikuuta 2014

Teemonsterin päiväkirja vol. 4


Eli ne teet, joita en olekaan vielä esitellyt. Joulun alla hurahdin ja ostin Clipperin teetä Sokokselta ja Lifesta. Nuo kaikki ovat siis pussiteetä, mutta lakritsitee on ihan luomua ja jostain syystä varsin epämääräisen makuista ja vielä epämääräisen hajuisempaa - tulee mieleen ihan heinä.

Koska minulla on joskus vaikeuksia nukahtaa (tai oikeastaan aika usein) ja ukkokin kuppaa koneella, lipittelen välillä tuota Snore & Peace -kamomillateetä, jossa on kamomillaa, laventelia ja kaikkea muuta herkkua. After Dinner Mint on ihan minttuteetä, eikä näissä kummassakaan ole siis oikeaa teetä, joten kelpaavat hyvin iltalipittelyyn kofeiinittomuutensa ansiosta.

Sitten jouluna sain Talven Taika ja Winterfeuer -teet joululahjaksi mieheni perheeltä, jotka tietävät minun hurahtaneen totaalisesti teehen. En muistaakseni koskaan kuvannut niitä, joten tässä nyt sitten on nekin. Talven Taika on vihreän ja valkoisen teen sekoitus, jossa on kirsikkaöljyä, joka ei maistu.

Saksalainen tee on suosikkini mustasta teestä, koska siinä on oikeasti isoja appelsiininpaloja, suklaahippusia ja kanelia, jotka maistuvat eikä pelkästään keinotekoisia makeutusaineita. En osaa saksaa, mutta eiköhän niitäkin löydy. Toisekseen pussissa on maailman paras kiinnitys, jota kaikki irtoteenjuojat osaisivat varmasti arvostaa. Minua ainakin kyrpii, kun irtoteet jäävät aina repsottamaan enemmän tai vähemmän auki, mutta tuossa on sellainen kiinnityshärpäke mitä on leipäpusseissa ja se pitää pussin tiiviisti kiinni. Maailman paras keksintö!

Viimeisimpänä ostin Lidlistä tuota Magic Moments -teetä, koska se tuoksui yksinkertaisesti ihanalle. Siinäkään ei ole kofeiinia, koska se on rooibospohjaista niin lipittelen sitä aina illat läpeensä ihan onnessani, koska se on uskomattoman hyvän makuista. Ostan vielä toisen purnukan, kunhan tämä loppuu.

Tästä tuli nyt vähän tekstipötkö, mutta kellekään ei varmaankaan jäänyt epäselväksi ettenkö tosiaan pitäisi teestä, mikä on sinänsä outoa, koska inhosin sitä teini-ikäiseksi saakka. En edelleenkään tykkää perus mustasta maustamattomasta teestä, mutta kaikki maustetut teet kyllä kelpaavat ja vihreät teet.

Minulta ei satele sydämiä, eikä vaaleanpunaista härpäkettä, mutta hyvää ystävänpäivää joka tapauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti