sunnuntai 20. lokakuuta 2013

I got trolled


I got trolled, enkä edes vain kerran vaan kolmesti.
Kun katson kameraani, löydän pikkuveljen eilen illalla koneeni päälle taiteilemat taiteilemat kirjaimet (ah, tuota vanupuikkojen hyötykäyttöä).
Kun avaan tietokoneen kannen, välistä löytyy talouspaperiin kirjoitettu "trolled you".
Kun yritän miettiä miksi hiiri ei liiku, löydän trollfacen teipattuna laserin päälle. (Muistuttaa ihan niistä ajoista, kun olin työharjoittelussa Graficalilla. I still remember!)

Minä jo mietinkin mitä ihmettä pikkuveli oikein puuhasi sillä välin, kun riekuimme hänen kihlattunsa kanssa Rock Bandissa Bohemian Rhapsodya, A-han Take on Me:tä ja Bonnie Tylerin Total Eclipse of the Heartia harmoniamikeillä. Tällä kertaa naapuritkaan eivät tulleet valittamaan, vaikka hoilotimme peräti puoli tuntia kymmenen jälkeen lauantai-iltana! (Johtunee siitä, että ne valittajanaapurit muuttivat pois ja tilalle tuli ilmeisesti nuori pariskunta.)
Menimme käymään baarissa, koska mieheni halusi mennä pelaamaan ilmaista biljardia ja ottaa pari olutta siinä samalla. No, meillä muilla kolmella ei ilta pariin olueen jäänyt, taisin vetää baarissa jotain 4-5 juomaa, koska jätin viimeisen Sex on the Beachin juomatta ja vaihdoin vesilinjalle. Trollasimme baarissa ja toivoimme perinteisen Michael Cembellon Maniacin ja Ylviksen the Foxin, jota ilmeisesti joku muukin toivoi, koska se soitettiin peräti kahdesti rokkibaarissa! Ah, näitä elämän pieniä iloja. Jorasin myös Gangnam styleä ja vaikka pikkuveli intti, että on niin vanha juttu ettei ketään enää kiinnosta, niin olipa siellä muitakin joraamassa.

Rokkibaarin ainoa "huono" puoli on se, että sieltä löytyy aina vähän erikoisempaa joukkoa. Tällä kertaa seuraamme lyöttäytyi karhun kokoinen parrakas mies, joka haukkui joko minua tai rintojani putkeksi ja minua vielä perään apinaksikin, ja kruunasi solvauksensa näyttämällä minulle kieltä. Arvelin äijän kolmekymppiseksi, mutta vastaus ikää kysyttäessä oli "kaksitoista" ja näyttipä kieltä uudestaankin. Vedin äijää parrasta ja nauroin vielä pitkään jälkikäteen, koska ilmeisesti tämän äijän kaveri oli tirpaissut sitä nyrkillä naamaan baarin vessassa vähän sen jälkeen, kun äijä lähti pois seurastamme :D Joku narkkari taas oli tirpaissut nyrkkinsä peiliin.

Hyvä meininki!

Tämä päivä meneekin nautiskellessa uusimmista teehankinnoistani. Miestäni alkaa jo riipoa, kun ostan aina teetä, mutta jos Lidlistä saa halvalla niin tottahan toki minä ostan! Olen jo pitkään halunnut valkoista teetä ja nyt tuli tilaisuus siihen, eivätkä pussiteetkään paha asia ole aina välillä, vaikka Lady Green ei kyllä maistunut sen enempää vihreälle teelle kuin kirsikalle tai vaniljallekaan.

2 kommenttia:

  1. Onko toi tee hyvää? :) Itsekin olen teen ystävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaus tulee myöhässä, mutta siis tuo on aivan ihanaa tuo valkoinen tee, maistuu ihanasti mustikalle ja esim. mustassa teessä on tosi vahva maku niin tuo on pehmeää ja mietoa :) Suosittelen ostamaan, siinähän ei siis kofeiiniakaan juuri ole ja valkoinen tee on kaikista teelaaduista terveellisintä.

      Poista