torstai 13. elokuuta 2015

Eloise Dress

Kesän viimeiset(kö?) terassidrinkit.
Hyvä että olen ehtinyt esitellä edellisen Collectifin tilaukset täällä blogissa, kun tuli jo toinen tilaus perille. Jep, tilasin heinäkuun puolivälissä hirveän määrän rojua Collectifilta ja heinäkuun vikalla viikolla tuli sitten se perinteinen -50% koko sivulla... Ja tilasin lisää hirveän määrän vaatteita. :D

Tässä on kuitenkin edellisen tilauksen ns. päävaate, jonka takia tilasin Collectifilta, eli Eloise-kynämekko, joka ikävä kyllä osoittautui pettymykseksi paristakin eri syystä. Ensinnäkin mekko on ihan hemmetin väljää kokoa; rintamusta ei minun suloilla ja edes bombshell-liiveillä täytetä, ja tilaa on lanteilla ja vatsan kohdallakin. Olisi pitänyt uskoa TopVintagen kokotaulukkoa ja ottaa UK8, mutta ostin UK10 että mahtuu olkapäät. Ja hyvä niin, koska tämäkin repesi käytössä etupuolelta tuosta mistä hihat kiinnittyy rintamukseen. Siis ihan tosissaan repesi molemmilta puolilta kahteen eri kertaan, kun ojentauduin ottamaan laukkua edestäni enkä mitenkään edes levitellyt käsiäni taivaita kohti vaan normaali ojentautuminen. Ruts. Ja toinen ruts.
Wtf. Olen tyrmistynyt.
Dress: Collectif Eloise
Earrings: bought from the market
Necklace: Sokos
Shoes: Lola Ramona

Jos tuosta huonosta ompeleesta pääsee jotenkin yli, niin mekko on sentään mukavaa puuvilla-pellavasekoitetta, joka joustaa kaikkialta muualta paitsi olkapäiden yli laskeutuvien olkaimien kohdalta. Valitettavasti kyllä myös rypistyy käytössä, että ymmärrän kyllä että jos tämän kuuluukin olla tavanomaista väljempi, ettei mene käytössä totaalisen kurttuun. Silti rintaan ei olisi tarvinnut aivan noin valtavaa muotolaskosta tehdä.

Kyllä minä tätä aion käyttää, mutta se nyt vaan on niin, että se viime vuotinen punainen talvitakkikin lojuu kaapissa yhä kaventamattomana, eikä varmasti pääse käyttöön ennen kuin on kavennettu. Käytän ennemmin napakoita ja hyvin istuvia vaatteita kuin sellaisia, jotka roikkuvat päällä. Toisin sanoen ompelijalle olisi asiaa, mutta arvatkaapa jaksanko vaivautua sinne asti enää työpäivän jälkeen (puhumattakaan että ennen) tai että onko ylimääräistä rahaa maksaa korjauksista kaikkien näiden tilaamisten jälkeen...
Suattaa olla, mutta suattaa olla ettei oo.

No, ehkä sitten ensi kuussa tämän kuun palkalla, jolloin kesäkin on jo ohi, mutta onhan aina ensi kesä. Jos on.
TES:in muutosten ansiosta palkkakin nousi sopivasti suurin piirtein satasella, että ensi kuussa sitten voisi hoitaa nämäkin asiat kuntoon sillä ylimääräisellä rahalla.
Ai mikä säästäminen?
Toisin kuin viime kuussa, laitoin rahaa säästöönkin. On sitten taas jotain millä ostaa mekkoja, kun työt loppuu lokakuussa. Höhöhö.

1 kommentti:

  1. Harmi, että laatu on ollut mitä on, koska toi mekko on tosi kaunis ja sopii sulle!

    VastaaPoista