lauantai 13. kesäkuuta 2015

Classic red polkadot

Dress: Vivien of Holloway
Cardigan: King Louie
Petticoats: Hell Bunny & Sams
Shoes: Pinup Couture
Punavalkoinen polkadot-kuvio on ainakin omasta mielestäni se kaikkein klassisin fiftarikuosi, joten pitihän sitä ostaa se kauan himoittuna versiona. Tämä mekko on toinen uusimmista Vivien of Hollowayn mekoista - jotain mitä himoitsin ikuisuudet, mutta jota en rohjennut ostamaan pitkään aikaan. Ostin aiemmin yksivärisen punaisen mekon ja Hell Bunnyn punapilkullisen mekon, ettei tarvitsisi ostaa tätä, mutta lopulta tämä jäi piinaamaan mieleen ja tuli ostettua tämä ensimmäisestä kokonaisesta palkasta edellisessä postauksessa näkyneen pinkin mekon kera.
Ei kaduta yhtään!

Tykkään fiftarityyliin sopivasta yksinkertaisen klassisesta tyylistä ja tuntuu siltä, että tämä ei ole ihan niin hieno kuin yksiväriset mekot, mutta silti juuri sopiva hieno. Kelpaa töihin, kaupungille ja juhliinkin asusteita vaihtamalla. Love it!
Kuvausolosuhteet sen sijaan oli tänäänkin vähän mielenkiintoiset. Tuuli kamalasti ja koska Vivien of Hollowayn mekot ovat melko raskasta materiaalia, ne eivät lennä tuulessa kovinkaan nätisti (tulipa sekin vaateongelma ratkaistua). Aurinkokin paistoi pilviharson takaa, joten valaistus oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Sää oli kyllä niin lämmin, ettei mukaan kuvaussessiolle otetulle neuletakille ollut käyttöä. Kuuma oli näinkin, koska laitoin kaksi tyllihametta (luttanan Hell Bunnyn ja ei-luttanan Samsin), jolloin tuntui siltä kuin olisi ollut melkoiset villahousut jalassa. Että Hell Bunnyn tylli osaakin olla perhanan karhea, kun on tottunut sifongin viileyteen ja pehmeyteen...
Harmittaa myös, ettei näissä kuvissa tuulen takia näy helman muhkeus. Näin itseni peilistä, niin totesin, että nyt on oikeasti sellainen siluetti kuin pitääkin olla. Monesti tylli ei kohota näitä mekkoja tarpeeksi, joten siluetti jää liian a-linjaiseksi tuodakseen oikein kunnon fiftari-muhkeuden esille. More is more, imo.

Tylleistä puheen ollen, olen vitkutellut suuren tyllihame-postauksen kanssa jo riittämiin. Ajattelin tehdä sen tällä viikolla, mutta koska olen tehokkaasti pelannut Sims 2:sta koko viikon vapaa-ajat, siirrän sen homman ensi viikolle. Olisihan sen voinut tietysti tehdä huomennakin tai laittaa ajastuksella, mutta kun Julkaise-napin painaminen itse on paljon mukavampaa. Tulee sellainen fiilis, että on saanut jotain aikaankin, vaikka ei olisi :D

Ostin vaalennusainetta ja hiusväriä perjantaina. Huomenna pitäisi sitten katsoa miten läikikäs pää saadaan kotivaalennuksella ja värjäyksellä aikaan. Vielä vähän lisää oksennuksen kirjavuutta. Onpahan työkavereilla hupia ja ihmettelemistä, että nyt se työpaikan prinsessa ryhtyi kameleontiksi.
No, toivotaan että lopputulos on suurinpiirtein samanlainen kuin nyt, mutta punertavampi ja tasaisempi. Tarkoituksena on tosiaan vaalentaa vain juuri, että shokkiväri tarttuu, joten suuria muutoksia ei ole luvassa. Toivottavasti.

2 kommenttia:

 1. Mä oon ihan koukussa punaisiin pallomekkoihin <3 Tai sitten vaan ylipäätänsä pallokuvioon. Upea mekko niinkuin aina. Ehkä joku päivä minäkin uskallan tilata tuollaisen kauneuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ensin välittänyt niin pallomekoista, mutta tulipa todettua että olen itsekin koukussa punaisiin pallomekkoihin, ja nimenomaan punaisiin, joissa on valkoiset pallot/polkadotkuvio. Minullahan on mustapilkullinen punainen mekko, mutta se ei ole sama asia kuin valkopilkullinen :D

   Ja rohkaistu toki tilaamaan, VOH-mekot on todella hyvää laatua, vaikkakin pesu onkin sitten että mitenhän senkin tekee. Suurimmassa osassa lukee Dry clean only, mutta jotkin voinee pestä käsin. Riippuu paljon kankaasta, mutta tähän saakka olen vain tuuletellut mekkoja, koska Suomessa kemiallinen pesu on niin kohtuuttoman kallista. Koneeseen näitä ei voi luiden takia laittaa, ja käsinpesu on taas niin ja näin että pitäisi ammeessa pestä ja missäs sitten kuivatat niin, ettei mene kurttuun.

   Poista