keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Epic Shopping

Kyllä, harhauduin shoppailemaan. Kiitos siitä kuuluu miehelle, joka halusi shoppailemaan, eikä sitten yrittänyt yhtään hillitä minun intoani vaan pahensi sitä itse ehdottomalla, että "onpas hieno laukku", "saanko valita kynsilakkavärin", "osta vain ne ballerinat, jos ne on hyvät jalassa" jne.

Päivän asu on sitä ominaisinta minua ja on ollut jo varmaan neljä vuotta - housut ainakin on neljä vuotta vanhat ja samoin takki (Seppälästä), koska minulla oli nuo jo yhdeksäntoistavuotiaana. Laukku on vähän ryhditön, mutta se onkin City-Marketista.

Jos joku ei sattunut huomaamaan niin kävin kampaajalla. Tukasta ei tullut ihan sitä mitä odotin, muun muassa vanhan värin raja jäi näkymään ja liukuvärjäys jäi liian alas, joten menen tiistaina uudestaan. Maksukin on jo hoidettu.
On muuten suolesta, kun korttimaksuliikenne takkuaa ja joudut juoksemaan automaatille nostamaan 150€ rahaa parturia varten. (Ostin myös Goldwellin shampoon, että itse parturi maksoi sen 130€. Tukkani imee väriä kuin sieni...)

-144.50€
Mieheni kommentoi minut nähdessään: "Et näytä yhtään Maawolta!" Toivottavasti se on vain hyvä asia. Näytän kai vähän nuoremmalta? Toivottavasti ensi tiistaina näyttäisi vielä vähän paremmalta.

Parturin lisäksi rahaa paloi kaupungilla. Siitä on siis pitkälti syyttäminen miestä, joka enemmänkin innosti minua ostamaan roinaa kuin olisi hillinnyt. Eikös miehet yleensä inhoa shoppailua? No, minun ukkoni tokaisi, että mennään käymään Jessica K:lla. Siellä oli Guessin kenkiä alennuksessa, mutta sovittamani ballerinat eivät sopineet jalkaani (THANK GOD, olivat -50% alennuksessa ~78€).
Sen sijaan mukaan tarttui laukku - kiitos miehen, joka tokaisi "onpas nätti laukku!" ja puolusti laukkua tuumimalla, että se ei ole liian iso kesämenoihin. Kiitti kulta. Kortti ei toiminut täälläkään, joten piti juosta automaatille nostamaan rahaa.

- 49.90€
Etsimme miehelle farkkutakkia, mutta Jack & Jonesissa oli vain koko M, joka on pitkälle miehelle liian pieni. Sokoksen takki taas ei kiinnostanut ukkoa. Siellä oli söpöjä ballerinoja, mutta koko 38 oli mysteerisesti aivan liian väljä (ja 37 liian pieni), joten jäi ostamatta.
Koska hiukseni värjättiin ja Goldwellin hoitoaine on pian lopussa ostin vähän muita tököttejä tukkaani varten. Mieheni sisko käyttää Four Reasonsin tuotteita, joten ajattelin kokeilla hoitoainetta kyseiseltä merkiltä ja mukaan tarttui myös lämpösuihke, koska olivat alennuksessa Sokoksella.

- 30.90€
Yhdessä postauksessani selittelin vaahtokylvyistä ja kylpyvaahdoista. Taisin itkeä jo silloin Bronnleyn ruususaippuan perään ja kappas kuppas! Sitä oli Sokoksella, mutta tuossa ei kyllä lue, että se olisi kylpyvaahtoa vaan suihkusaippuaa, mutta ketä kiinnostaa, kun tuote on niin ihana eikä nykyään tule muutenkaan käytyä kylvyssä, kun on kuuma ilmankin.
Onko joku muu maksanut suihkusaippuasta 14.90€?

Kaikki ylläoleva n. -82€.
Löysin viimein uudet ballerinat hajonneiden Abby Dawnien tilalle. City-Marketista ja olin kuulemma miehen mukaan sovittanut niitä ennenkin. Voi olla - olin sovittanut varmaan 30 eri kenkää useina eri viikkoina ja kertoina ennen kuin löysin uudet popot.

Cosmossa on mainostettu Essien lakkoja, joten pitihän minun niitä metsästää sittarissa kun oltiin. Ikävä kyllä parhaat (mainostetut) värit olivat loppu. Jäljellä oli vain mintun sävyjä ja Madison Ave-hue. Koska go ginza ja bond with whomever olivat loppu otin sen ja lähellä edellä mainituja sävyjä olevan lilacismin. Olisin tyytynyt pelkkään jälkimmäiseen ja alus- ja päällyslakkaan (korkea aika, että hankin ne, minulla on vieläkin edellisen värilakan jämät kynsissäni -.-), mutta mies tokaisi: "Jää kuitenkin kaivelemaan jos et ota."
Hyvin mahdollista. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun polkaisen seuraavana päivänä kaupunkiin ostamaan sen, mitä en ekalla yrittämällä kehdannut ostaa.

Ostin myös Bols Blue-liköörin (toivottavasti tätä käytetään Sininen Enkeli-drinkkiin, ettei ollut hukkaostos) ja Smirnoff-vodkaa, jotta voin tehdä drinkkejä kotona. En vaan enää tykkää siideristä. Siksi varmaan joinkin olutta (josta en tykkää siitäkään :D), kun kävimme Sillansuussa.

"Mennään yksille!"
"... Tai kaksille."
Ukkoni rakastaa Brewdogin oluita. Ne maistuvat ihan erilaiselle kuin normioluet (paljon enemmän humalalle ja aavistuksen persikalle), mutta minäpä pistin paremmaksi kun otin Lindemansin omenaoluen ja sain kuulla pienimuotoisen selostuksen lambic-oluista. Sen jälkeen otin Liefmansin mansikka-vadelma-mustikka-kirsikka-seljanmarjaoluen ja valaistuin, että erityyppisillä oluilla on erinäköinen lasi. (Tottahan toki tiesin, että vehnäoluella on oma lasinsa, kun ukko juo paljon vehnäolutta, mutta että muillakin.) Vähän niinkuin italiaisilla on joka kastikkeelle erinäköinen pasta.

Täytyy sanoa, että Fruitesse-olut oli varsin maukas tuttavuus, joka maistui enemmän marjoille kuin oluelle (olihan marjoja huimat 15%). Suosittelen muillekin tytöille (ja miksei pojillekin?), jotka eivät pidä perinteisestä oluesta ja joille siideristä on tullut liian makeaa kauhulitkua. Täällä tätä ei ollut Alkossa, mutta toivotaan, että jossain muualla on.

2 kommenttia:

  1. AIVAN ihanat ballerinat! Olen himoinnu samantyyppisiä täällä, mutta ne on läpinäkyvät ja harmaata pitsimäistä materiaalia.Asuyhdistelmäkin on käytännöllinen ja silti tyylikäs.
    Tukka näyttää tosi hyvältä mallin puolesta! Väri on ehkä hieman poskellaan koska liukuvärjäys sais olla hieman ylempänä mutta malli on tosi hyvä :D So pretty Maawo!

    Muuten, olisin voinu tuoda venäjältä Essien lakkoja, täällä ne maksaa vaan suunnilleen 8 euroa ku Suomessa taas näytti Cittarin tarjouksessakin maksavan 10 euroa. Olen itte ostanu kaks lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit edelleen tuoda sieltä Maawolle Essien lakkoja, kuten esim. tuon go ginza (ellei Venäjän cosmoa lukevat naiset oo ostanu sielläkin kauppaa niistä tyhjäks). Täällä lakat maksaa tyyliin 15€, mutta Sittarissa oli -15% kaikesta kosmetiikasta.

      Ja tukasta sen verran, että tiistaina ollaan menossa korjaamaan tuo liukuvärin alkamiskohta ylemmäks (ja ehkä vähän sävyä vaaleemmaks latvoista) ja vanhan värin raja hiiteen :)

      Poista